דלקות עיניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות עיניים חוזרות
    אורלי
    05/07/2011

שלום,

התינוק שלי בן 5.5 חודשים, מאז הלידה יש לו דלקות עיניים חוזרות. רופא העיניינים אמר שזה קורה מאחר וצינורות הדמעות שלו סתומים ועד גיל שנה אין הרבה מה לעשות בנידון.
    אני שומרת כל הזמן על הגיינה בעיניים ע"י תמציות תה ומגבונים סטריליים, אך עדיין פעם בכמה שבועות העיניים מתנפחות והופוכת דלקתיות.

זו הפעם החמישית שאני משתמשת בטיפות/ משחות, השאלה היא האם השימוש החוזר והממושך הזה בתרופות לא יכול להזיק לעיניים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות עיניים חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות עיניים חוזרות - תגובה

ד''ר עידי מצר
    05/07/2011

הייתי ממליץ להבדק על ידי רופא אף אוזן וגרון על מנת לודא כי לא קיימת חסימה במוצא דרכי הדמעות בחלל האף. כמו כן לבצע עיסוי דרכי הדמעות. כמו כן כדאי לקחת תרבית אם מדובר בדלקות עם הפרשה רבה על מנת לודא כי לא מדובר בזן חיידקים אלים הדורש טיפול בשל הטיפולים החוזרים שאינם מתאימים ועוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה לתרבית

אורלי
    05/07/2011

את ההפניה לתרבית אני אמורה לקבל מרופא עיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה לתרבית - תגובה

ד''ר עידי מצר
    05/07/2011

כן. הוא גם מבצע את לקיחת התרבית מהפרשות העיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו