וירוס בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס בעין
    יגאל אליאס
    08/08/2011

ד"ר יאיר מורד שלום
    בני בן ה- 6 סובל מזה שבועיים וחצי מדלקת עיניים שאינה עוברת.
    בביקור הראשון אצל רופא העיניים הממצא היה שמדובר במשהו וראלי. הטיפול היה TEARS NATURAL FREE ו- דקסומיצין. היות ולא הייתה הטבה פנינו לרופא עיניים בשנית שהציע להתאזר בסבלנות היות וריפוי מוירוסים עלול לקחת זמן.
    כעבור 10 ימים ללא הטבה שהמצב רק מחמיר פנינו לרופא עינים אחר שבבדיקה מצא כי לבני יש הרפס בעין. בני החל טיפול של זובירקס ופוסיתלמיק. כעבור 10 ימים ישנה הטבה משמעותית בדלקת. יחד עם זאת בני מעלה שהעיניים צורבות לו לעיתים רחוקות.
    חזרנו לרופא העיניים שאבחן את ההרפס לביקורת ומעקב, הרופא העלה שצריך להחליף את הטיפול התרופתי כי הוירוס נראה בבדיקה שונה. הטיפול כיום: LOTEMAX ו- LIQUIFILM. אנחנו אמורים לחזור למעקב עוד 14 ימים.
    אשמח אם תוכל להסביר לי מה המשמעות שאולי לא מדובר בוירוס הרפס אלא בוירוס שנצפה כדומה?
    שאלה נוספת האם זה מקובל שוירוס בעיניים זקוק לזמן כה ארוך להחלמה?
    אודה על תשובתך
    אלי ממן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס בעין

הוספת תגובה

• וירוס בעין - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    09/08/2011

קשה לי לענות בלי בדיקה אבל יתכן שאכן מדובר בהרפס ואז זאת יכולה להיות אכן מחלה ממושכת. אם הייתה תגובה טובה לטיפול בהרפס נראה לי שהרופא השני צדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו