שאלה לדר מורד לגביי צילינדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר מורד לגביי צילינדר
    לי
    09/08/2011

שלום רב היום הייתי עם ביתי בת ה3 בפעם הראשונה אצל רופאת עיניים(לאחר כי בטיפת חלב לא הצליחה לזהות את כל הציורים בלוח ואת רובן כן הצליחה ויצא לה צד שמאל 12.5/5 צד ימין 10/5) והיום במרפאת המומחים רופאה בשם רייביץ סבטלנה ש נתנה שירות 10 מכל הבחינות כולל הרחבת אישונים צילום ומבחן הלוח אמרה כי לילדה יש צילנדר 2.5 בשניי העיניים ללא מספר ישר משם טסתי מהלחץ לאופטיקה("מבט ראשון" שבהסדר עם הכללית ושאלתי עם כדאי לערוך בדיקה חוזרת נאמר שאין צורך )
    הזמנתי לה משקפיים ובערב לא הייתי רגועה כי לא בדקתי אצל רופא נוסף ולכן התקשרתי והקפאתי את ההזמנה
    רציתי לדעת האם זה בסדר שאני מרגישה ככה והאם יכול להיות שאכן הבדיקה אינה מדויקת ובעצם ביתי אינה צריכה להרכיב משקפיים?והאם אוכל לבוא אליך לבדיקה חוזרת ושדבר זה לא יפגע ברופאה שטיפלה בביתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לדר מורד לגביי צילינדר - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    10/08/2011

דר רייביץ רופאה מצוינת שעובדת גם אצלי. אבל כמובן אם את לא שקטה אפשר לקבוע תור לבדיקה נוספת. קחי בחשבון שהתורים אלי הם לפחות חודש וחצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו