מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית ראיה - תינוקשולמית24/08/2011
שלום רב,
אני מרכיבה משקפיים מגיל 6 (כיום אני בת 30)ויש לי מספר מאוד גבוה עם צילינדר.
בעלי גם עם בעיית ראיה ויש לו צילינדר גם כן.
יש לנו ילד בן שנה, ואני חוששת עד מאוד שהוא כבר מעכשיו סובל מבעיית ראיה, אני רואה שהוא לפעמים מתקרב לטלויזה כבר עכשיו.
יש לציין שבגלל שהילד נולד בשבוע מוקדם, היינו במעקב עד גיל שנה, וביצענו בדיקת ראיה בגיל חצי שנה או קצת יותר ואמרו שבינתיים הכול בסדר.
האם לאור מה שסיפרתי, הילד יצטרך או כבר צריך משקפיים?...
אשמח לקבל תשובה בהקדם..
קצת דואגת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית ראיה - תינוק - תגובה
ד''ר עידי מצר24/08/2011בפגים ובילדים להורים עם משקפים יש סיכוי וסיכון גבוה יותר להזדקק עם השנים למשקפים. אני ממליץ על מעקב כל חצי שנה על מנת לאפשר לזהות זאת בזמן ולטפל אם צריך במתן משקפים מתאימות. התינוק והילד בדרך כלל לא מתלוננים גם אם הם לא רואים טוב, כי עבורם זה העולם שהם מכירים והם לא מבינים שניתן לראות טוב יותר. לכן עליכם ההורים להביא אותם לבדיקת סקר לאבחון צורך במשקפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ראיה - תינוק
שולמית24/08/2011זה שהוא מעכשיו הולך קרוב לטלויזה מידי פעם זה אומר משהו?
האם בדיקת ראיה של טיפת חלב מספיקה?
תודה על העזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ראיה - תינוק - תגובה
ד''ר עידי מצר24/08/2011ההתקרבות לטלויזיה שכיחה ולא מצביעה בהכרח על בעיית ראייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית ראיה - תינוק
שולמית24/08/2011זה שציינתי שהוא מידי פעם הולך קרוב לטלויזה כבר מסמן על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית ראיה - תינוק - תגובה
ד''ר עידי מצר24/08/2011טיפת חלב זה בסדר למי שאין להם אפשרות להגיע לרופא עיניים לילדים העושה בדיקה רחבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)