דלקת עניים , אלרגיה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עניים , אלרגיה ?
    אמיר
    04/09/2011

שלום רב !
    יש לי ילד בן שנה ושלשה חודשים לפני כחודש וחצי בערך פיתח דלקת עניים חריפה ללא הפרשות מלווה בגירודים בלתי פוסקים וכן בפריחה בפנים עם בצקות בעניים במקביל נשרה לילד ציפורן ביד וברגל ומגלה סימנים לנשירה נוספת , יחד עם זאת מופיעים פצעונים גדולים שמתייבשים יום למחרת . לקחתי אותו לרופאת ילדים שהפנתה אותי אלירולוגית שעשתה לו בדיקת אלרגיה במבחנות והכול יצא תקין . כנ"ל לגבי בדיקת עניים הכול היה תקין . הרופאים נתנו המון תרופות אנטי זיהומיות ומשחות למינהם כולל טיפות עניים והמצב רק החמיר עד שנתנו לילד טיפות פנסטיל שעזרו פלאים אך לאחר מספר שעות התופעות חוזרות . הילד סובל ורופאי העניים מטלטלים אותנו מרופא לרופא האם התופעה מוכרת האם יש תרופה למקרה הנ"ל ומהיא .
    נשמח לקבל חוות דעת מקצועית נוספת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עניים , אלרגיה ?

הוספת תגובה

• דלקת עניים , אלרגיה ? - תגובה

ד''ר עידי מצר
    04/09/2011

אם כפי שאמרת המצב הגיב לפנסטיל ותרופות נגד חיידקים לא עזרו, אזי קרוב לודאי המצב יכול להעיד על דלקת או תגובה אלרגית של העיניים והעור. לידיעתך, רק ב-10% מהמקרים חוזרות תשובות חיוביות לאלרגיה באנשים שידוע על דלקת אלרגית כלשהי אצלם!
    הייתי מציע להגיע לרופא עיניים להמשיך נסיון טיפולי בקו מחשבה זה על ידי טיפות/משחות עיניים מתאימות לטיפול באלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו