עיין עצלנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיין עצלנית
    נתלי
    18/09/2011

בתי בת 6 וחצי ויש לה עיין עצלנית במצב די גרוע. האבחון היה מאוחר והיא מטופלת מגיל 5 בעזרת רטייה שעתיים ביום. בתחילה הייתה התקדמות משמעותית אך בעשרת החודשים האחרונים אין התקדמות. האם יש מה לעשות? האם ישנם תרגילים? טיפולים ניסיוניים? אני די מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיין עצלנית

הוספת תגובה

• עיין עצלנית - תגובה

ד''ר עידי מצר
    19/09/2011

מה הראייה שלה בכל עין, מה התשבורת בכל עינ, מהי הסיבה לעין העצלה. כל השאלות הללו ועוד צריכות להכרח בחשבון לפני שאוכל לתת תשובה. מציע לבקש חוות דעת רופא עיניים ילדים אם הטיפול היה אצל רופא עיניים כללי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיין עצלנית

נתלי
    19/09/2011

הילדה מטופלת אצל דר. סטולוביץ' ואני תוהה האם ישנן גישות שונות לטיפול ואם יש טעם לקחת לחוות דעת שנייה.
    הממצאים:

VA R 6/18 L 6/9
    CC Ortho
    refraction
    cyclopentholate
    Refraction

RE - Sph +5.75 Cyl +0.5 Axis 90 VA -6/15
    LE - Sph +3.5 VA +6/12
    תנועות תקינות, קרקעית תקינה.

Amblyopia - RE Hyperopia, Anisometropia

המשקפיים:
    RE- + 4.75
    LE + 2.0

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיין עצלנית - תגובה

ד''ר עידי מצר
    19/09/2011

את בידיים טובות ונראה שהטיפול מתאים. אם אין שיפור עם סגירה שהילדה ואתם מקפידים עליה ותיקון אופטי הוא עדכני ומתאים, אני לפעמים שולח גם לביצוע OCT של המקולה בעין העצלה על מנת לשלול ליקויים במבנה האנטומי שקשה לראות בבדיקה שגרתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו