מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעוף תדיר בצפיה בטלוויזיה לתינוקתתרזה31/10/2011
שלום,
בתי בת שנה וחודשיים ובימים האחרונים שמתי לב שהיא מעפעפת, ומקמצת את העיניים בעת צפייה בטלוויזיה. היא לא עושה זאת בשום מצב אחר, ונראה שהראייה שלה למרחק טובה. לפני חודש היינו אצל רופא עיניים לבדיקה שגרתית ולאחר בדיקה מקיפה הוא אמר שהראייה שלה תקינה לגמרי. כך שאני מופתעת מהעניין.
אנחנו חיים במקום קר ובימים האחרונים הבית מחומם מאוד על ידי מזגנים, האם זה יכול להעיד על משהו?
אני מרכיבה משקפיים מגיל 18 במספר נמוך, ובעלי אינו מרכיב משקפיים - אם נתון זה רלוונטי.
אני מאוד חוששת לראייה שלה, וכמובן מודאגת...
אשמח לקבל את דעתכם המקצועית.
בברכת סופשבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעוף תדיר בצפיה בטלוויזיה לתינוקת - תגובה
ד''ר עידי מצר31/10/2011אם היא נבדקה לאחרונה על ידי רופא עיניים כולל עם טיפות להרחבת האישונים אזי סביר להניח כי אין לה בעיות ראיה. היום ההמלצה של האיגוד האמריקאי לרפואת ילדים היא לא לחשוף תינוקות לטלויזיה עד לגיל שנתיים וגם לאחר מכן להגביל זמן מסך לשעתיים ביום ולבצע הפסקות כל חצי שעה למספר דקות על מנת למנוע התעייפות ונזק לראייה. אני ממליץ למלא אחר ההמלצות הללו ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)