עפעוף תדיר בצפיה בטלוויזיה לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעוף תדיר בצפיה בטלוויזיה לתינוקת
    תרזה
    31/10/2011

שלום,
    בתי בת שנה וחודשיים ובימים האחרונים שמתי לב שהיא מעפעפת, ומקמצת את העיניים בעת צפייה בטלוויזיה. היא לא עושה זאת בשום מצב אחר, ונראה שהראייה שלה למרחק טובה. לפני חודש היינו אצל רופא עיניים לבדיקה שגרתית ולאחר בדיקה מקיפה הוא אמר שהראייה שלה תקינה לגמרי. כך שאני מופתעת מהעניין.
    אנחנו חיים במקום קר ובימים האחרונים הבית מחומם מאוד על ידי מזגנים, האם זה יכול להעיד על משהו?
    אני מרכיבה משקפיים מגיל 18 במספר נמוך, ובעלי אינו מרכיב משקפיים - אם נתון זה רלוונטי.
    אני מאוד חוששת לראייה שלה, וכמובן מודאגת...
    אשמח לקבל את דעתכם המקצועית.
    בברכת סופשבוע נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עפעוף תדיר בצפיה בטלוויזיה לתינוקת - תגובה

ד''ר עידי מצר
    31/10/2011

אם היא נבדקה לאחרונה על ידי רופא עיניים כולל עם טיפות להרחבת האישונים אזי סביר להניח כי אין לה בעיות ראיה. היום ההמלצה של האיגוד האמריקאי לרפואת ילדים היא לא לחשוף תינוקות לטלויזיה עד לגיל שנתיים וגם לאחר מכן להגביל זמן מסך לשעתיים ביום ולבצע הפסקות כל חצי שעה למספר דקות על מנת למנוע התעייפות ונזק לראייה. אני ממליץ למלא אחר ההמלצות הללו ולראות מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו