מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסימה בצינורית הדמעות - דחוווףףףאורטל09/11/2011
ערב טוב,
בני בן חודש ושבוע לפני כחודש החלה אצלו דלקת בעיניים עם הפרשות ירוקות מרובות .
בהתחלה ניתן לו טיפות עיניים ומשחה סינטומצין שעזרו לו אבל לאחר שלושה ימים הדלקת חזרה . לאחר מכן נגשנו לרופא מומחה שנתן לנו טיפות עם אנטיביוטיקה ואמר שאם לאחר 4 ימי טיפול הדלקת לא נעלמת יש להפסיק את הטיפול מפני שכנראה מדובר בחסימה בצינורית ואין מה לעשות עד גיל 10 חודשים.בינתיים . לאחר הטיפול בעין ימין כבר לא היה דלקת אבל בעין שמאל המצב רק הולך ומחמיר. חזרנו לרופא והוא הציע לעשות עיסויים בבית. אני עושה עיסויים בכל הזדמנות אבל זה לא עוזר. אני מנגבת באיי קר בייבי, שמה על העין צמר גפן עם תה וכלום לא עוזר. נראה כי הילד מאוד סובל וכל הזמן משפשף את העין ושורט את עצמו בפנים, העין אדומה מאוד מסביב ומלאה במוגלה.אני כבר לא יודעת מה לעשות. האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות? האם לנסות להמשיך בטיפות האנטיביויקה עוד מס' ימים ? אני כבר ממש מתוסכלת, מרגישה חוסר אונים שאני לא מצליחה לעזור לילד.
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה בצינורית הדמעות - דחוווףףף - תגובה
ד''ר עידי מצר10/11/2011כדאי לקחת תרבית ובדיקת PCR לגורם זיהום בעת הלידה המכונה כלמידיה. כמו כן כדאי להמשיך בעיסוי כל 3-4 שעות ולבדוק אצל רופא א.א.ג. שלא מדובר בחסימה בחלל האף של דרכי הדמעות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)