חסימה בצינורית הדמעות - דחוווףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימה בצינורית הדמעות - דחוווףףף
    אורטל
    09/11/2011

ערב טוב,
    בני בן חודש ושבוע לפני כחודש החלה אצלו דלקת בעיניים עם הפרשות ירוקות מרובות .
    בהתחלה ניתן לו טיפות עיניים ומשחה סינטומצין שעזרו לו אבל לאחר שלושה ימים הדלקת חזרה . לאחר מכן נגשנו לרופא מומחה שנתן לנו טיפות עם אנטיביוטיקה ואמר שאם לאחר 4 ימי טיפול הדלקת לא נעלמת יש להפסיק את הטיפול מפני שכנראה מדובר בחסימה בצינורית ואין מה לעשות עד גיל 10 חודשים.בינתיים . לאחר הטיפול בעין ימין כבר לא היה דלקת אבל בעין שמאל המצב רק הולך ומחמיר. חזרנו לרופא והוא הציע לעשות עיסויים בבית. אני עושה עיסויים בכל הזדמנות אבל זה לא עוזר. אני מנגבת באיי קר בייבי, שמה על העין צמר גפן עם תה וכלום לא עוזר. נראה כי הילד מאוד סובל וכל הזמן משפשף את העין ושורט את עצמו בפנים, העין אדומה מאוד מסביב ומלאה במוגלה.אני כבר לא יודעת מה לעשות. האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות? האם לנסות להמשיך בטיפות האנטיביויקה עוד מס' ימים ? אני כבר ממש מתוסכלת, מרגישה חוסר אונים שאני לא מצליחה לעזור לילד.
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסימה בצינורית הדמעות - דחוווףףף - תגובה

ד''ר עידי מצר
    10/11/2011

כדאי לקחת תרבית ובדיקת PCR לגורם זיהום בעת הלידה המכונה כלמידיה. כמו כן כדאי להמשיך בעיסוי כל 3-4 שעות ולבדוק אצל רופא א.א.ג. שלא מדובר בחסימה בחלל האף של דרכי הדמעות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו