וירוס בעינים שלא חולף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס בעינים שלא חולף
    גל
    16/01/2012

שלום רב,
    בני בן ה-6 לפני שבעה וחצי חודשים סבל מדלקת עיניים.
    בתחילה אובחן על ידי רופא עינים כסובל מוירוס עונתי. כעבור שבוע שלא היה שיפור, פנינו לבדיקה של נוירואפתלמולוג אובחן שסובל מהרפס בעין והחל לקבל טיפול של זובירקס. כעבור חודש הטבה ולא נראה עוד הדלקת.
    בהמשך המעקב עם הנוירואופתלמולוג הבהיר שאין החלמה מלאה, וכי נראה שאולי מדובר בוירוס. במשך חצי שנה בני מקבל טיפול תרופתי של ליקוויפילם ולוטמקס (במתן הלוטמקס היו הפסקות היות ומדובר בטיפול עם סטריאודים). נראה שאין שיפור ויש צורך להמשיך בטיפול.
    בני מקבל טיפול תרופתי מזה שבעה וחצי חודשים, נראה שלא יודעים עד הסוף מה יש לו.
    חשוב לציין, שאין הוא מדווח על כאב כלשהו בעין ואינו מתלונן.
    יש לי תחושה אינטואיטיבית שאולי מפספסים כאן משהו, אני חושד שאולי מדובר בתגובה אלרגית לאבק (נחשף לאבק רב ביום שהתפתחה הדלקת) וברקע המשפחתי אלרגיה לקרדית האבק.
    בכל אופן אשמח לשמוע את דעתך.
    אודה באם תוכל להפנות אותי לרופא שנחשב שם דבר בתחום.
    תודה מראש, גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס בעינים שלא חולף

הוספת תגובה

• וירוס בעינים שלא חולף - תגובה

ד''ר עידי מצר
    17/01/2012

הכתובת היא רופא עיניים ילדים או רופא עיניים מומחה למחלות העין החיצונית והקרנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו