מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וירוס בעינים שלא חולףגל16/01/2012
שלום רב,
בני בן ה-6 לפני שבעה וחצי חודשים סבל מדלקת עיניים.
בתחילה אובחן על ידי רופא עינים כסובל מוירוס עונתי. כעבור שבוע שלא היה שיפור, פנינו לבדיקה של נוירואפתלמולוג אובחן שסובל מהרפס בעין והחל לקבל טיפול של זובירקס. כעבור חודש הטבה ולא נראה עוד הדלקת.
בהמשך המעקב עם הנוירואופתלמולוג הבהיר שאין החלמה מלאה, וכי נראה שאולי מדובר בוירוס. במשך חצי שנה בני מקבל טיפול תרופתי של ליקוויפילם ולוטמקס (במתן הלוטמקס היו הפסקות היות ומדובר בטיפול עם סטריאודים). נראה שאין שיפור ויש צורך להמשיך בטיפול.
בני מקבל טיפול תרופתי מזה שבעה וחצי חודשים, נראה שלא יודעים עד הסוף מה יש לו.
חשוב לציין, שאין הוא מדווח על כאב כלשהו בעין ואינו מתלונן.
יש לי תחושה אינטואיטיבית שאולי מפספסים כאן משהו, אני חושד שאולי מדובר בתגובה אלרגית לאבק (נחשף לאבק רב ביום שהתפתחה הדלקת) וברקע המשפחתי אלרגיה לקרדית האבק.
בכל אופן אשמח לשמוע את דעתך.
אודה באם תוכל להפנות אותי לרופא שנחשב שם דבר בתחום.
תודה מראש, גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס בעינים שלא חולף - תגובה
ד''ר עידי מצר17/01/2012הכתובת היא רופא עיניים ילדים או רופא עיניים מומחה למחלות העין החיצונית והקרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)