דחוף בעית ראיה אצל ילדה בת שבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בעית ראיה אצל ילדה בת שבע
    קוקי מהצפון
    23/01/2012

גילית את הבעיה של בתי בגיל שלושה חודשים אמרה לי האחות בטיפת חלב שהיא לא מסתכלת לצד ולא ממשיכה עד הסוף הבעיה בעין שמאול כשהיא מסתכלת פנימה הבובו לא זז עד הסוף ואז התחלתי בדיקות ומעקב ואז אמרו לי שאין פתרון לא משקפיפ עוזר לא מדבקות (להסתיר עין ) לא ניתוח ומאז לא נבדקה על ידי רופא עיניים
    עכשיו הבת בכיתה ב היא אומרת שכולם אומרים לה פוזלת למרות " שהרופא אמר לי אין לה פזילה כשמסתכלת קדימה " וכשתגדל היא תלמד במקום להסתכל מצד היא תסובב את הראש .

1)בטח ידעתם מהיא הבעיה של בתי האם יש מה לעשות בשבילה ולא נעשה
    מה אתם מציעים לי למרות ששתי הרופאות שהיתי אצלם אמרו אותו דבר עצב משותק מלידה האם זה נכון ??????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף בעית ראיה אצל ילדה בת שבע - תגובה

ד''ר עידי מצר
    23/01/2012

לפי התאור שלך מדובר בתסמונת דואן בה השריר המושך את העין לכיוון האף והשריר המושך את העין לכיוון האוזן מחוברים לאותו עצב. במקרים אלה ניתן לבצע במקרים מסויימים ניתוח למשך אם יש פזילה או הידלה מחזיקה את הראש לא ישר.
    מומלץ שרופא עיניים מומחה לפזילה יבדוק ויתן חוות דעת, אם לא הייתם אצל מומחה כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו