מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בעית ראיה אצל ילדה בת שבעקוקי מהצפון23/01/2012
גילית את הבעיה של בתי בגיל שלושה חודשים אמרה לי האחות בטיפת חלב שהיא לא מסתכלת לצד ולא ממשיכה עד הסוף הבעיה בעין שמאול כשהיא מסתכלת פנימה הבובו לא זז עד הסוף ואז התחלתי בדיקות ומעקב ואז אמרו לי שאין פתרון לא משקפיפ עוזר לא מדבקות (להסתיר עין ) לא ניתוח ומאז לא נבדקה על ידי רופא עיניים
עכשיו הבת בכיתה ב היא אומרת שכולם אומרים לה פוזלת למרות " שהרופא אמר לי אין לה פזילה כשמסתכלת קדימה " וכשתגדל היא תלמד במקום להסתכל מצד היא תסובב את הראש .
1)בטח ידעתם מהיא הבעיה של בתי האם יש מה לעשות בשבילה ולא נעשה
מה אתם מציעים לי למרות ששתי הרופאות שהיתי אצלם אמרו אותו דבר עצב משותק מלידה האם זה נכון ??????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בעית ראיה אצל ילדה בת שבע - תגובה
ד''ר עידי מצר23/01/2012לפי התאור שלך מדובר בתסמונת דואן בה השריר המושך את העין לכיוון האף והשריר המושך את העין לכיוון האוזן מחוברים לאותו עצב. במקרים אלה ניתן לבצע במקרים מסויימים ניתוח למשך אם יש פזילה או הידלה מחזיקה את הראש לא ישר.
מומלץ שרופא עיניים מומחה לפזילה יבדוק ויתן חוות דעת, אם לא הייתם אצל מומחה כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)