ראיה מעורפלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיה מעורפלת
    דודו
    25/01/2012

שלום אני בן 16.. לפני כחודשיים ריססו לי גז מדמיע לעיינים .. היה לי אדום בעיינים .. מחרת בבוקר קמתי ראיתי מטושטש בעין שמאל . הלכתי לרופא והוא נתן לי טיפות בשם סיסטין ואמר שיש לי יובש בעיינים . אחרי כמה ימים התחלתי לראות מעורפל פעם בעין שמאל פעם בעין ימין וקשה לי לראות אור , אני מסונוור מאור של מכוניות בלילה רואה , כפילות במראה ובשעות הלילה אני רואה מעורפל לכמה דקות ., הלכתי למיון ועשו לי הרחבתת עישונים ואמרו שהכל תקין. רציתי לציין שביום חמישי יש לי בדיקת CT ראש ! מה עלי לעשות אני מאוד מודאג ? , האם הCT קשור ? או שוב לעשות בדיקת עיינים חוזרת !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראיה מעורפלת

הוספת תגובה

• ראיה מעורפלת - תגובה

ד''ר עידי מצר
    25/01/2012

אני ממליץ לעשות בדיקת עיניים חוזרת ואם עדיין היא לא תקינה לשקול את נושא CT ראש. כל זאת כמובן אם עברת בדיקה נויירולוגית והמלצת הנויירולוג עומדת בעינה לגבי צורך ב-CT ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מה שעניתה ..

דודו
    25/01/2012

האם תוכל לשאר לי מימה זה נובע ? אני אשמח מאוד !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו