מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיה מעורפלתדודו25/01/2012
שלום אני בן 16.. לפני כחודשיים ריססו לי גז מדמיע לעיינים .. היה לי אדום בעיינים .. מחרת בבוקר קמתי ראיתי מטושטש בעין שמאל . הלכתי לרופא והוא נתן לי טיפות בשם סיסטין ואמר שיש לי יובש בעיינים . אחרי כמה ימים התחלתי לראות מעורפל פעם בעין שמאל פעם בעין ימין וקשה לי לראות אור , אני מסונוור מאור של מכוניות בלילה רואה , כפילות במראה ובשעות הלילה אני רואה מעורפל לכמה דקות ., הלכתי למיון ועשו לי הרחבתת עישונים ואמרו שהכל תקין. רציתי לציין שביום חמישי יש לי בדיקת CT ראש ! מה עלי לעשות אני מאוד מודאג ? , האם הCT קשור ? או שוב לעשות בדיקת עיינים חוזרת !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיה מעורפלת - תגובה
ד''ר עידי מצר25/01/2012אני ממליץ לעשות בדיקת עיניים חוזרת ואם עדיין היא לא תקינה לשקול את נושא CT ראש. כל זאת כמובן אם עברת בדיקה נויירולוגית והמלצת הנויירולוג עומדת בעינה לגבי צורך ב-CT ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מה שעניתה ..
דודו25/01/2012האם תוכל לשאר לי מימה זה נובע ? אני אשמח מאוד !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)