מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף !דודו13/02/2012
שלום . אני בן 16 , אני רגיש לאור , רואה כפול במראה , רואה צבעים כאשר אני מסתכל על פלאפון , מחשב , טלוזיה וכו'ל , ובשעות הבוקר אני רואה ערפל לכמה דקות ועובר לי .. עשיתי בדיקות , כמו הרחבת אישונים , ובדיקת סיטי ראש .. הכל יצא תקין , והדוקטור אמר שיש לי יובש בעיינים ונתן לי טיפות גנטי'ל .. האם בגלל יובש בעיינים אני סובל מכל הדברים האלה? בבקשה תסביר לי מה התסמינים של יובש בעיינים ! הודה לך מאוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ! - תגובה
ד''ר עידי מצר13/02/2012יובש בעיניים עלול לגרום לצריבה, כאב, אי נוחות, התעייפות מהירה, טשטוש ראייה ולכן להסביר לפחות חלק מהתופעות שאתה סובל מהן. אני מקווה שהג'נטיל יעזור להקל על תחושותיך. מומלץ להגיע לבדיקת בקורת לרופא העיניים המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ..
דודו13/02/2012עשיתי אבל את כל הבדיקות הנחוצות .. CT ראש , הרחבת אישונים .. והייתי פעמיים אצל רופא עיינים , והיום בפעם ה4 שוב הייתי ואמר לי שיש לי יובש בעיינים .. מה עלי לעשות אני מאוד מודאג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי על זה !
דודו13/02/2012עשיתי אבל את כל הבדיקות הנחוצות .. CT ראש , הרחבת אישונים .. והייתי שלוש פעמיים אצל רופא עיינים , והיום בפעם ה4 שוב הייתי ואמר לי שיש לי יובש בעיינים .. מה עלי לעשות אני מאוד מודאג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי על זה ! - תגובה
ד''ר עידי מצר14/02/2012תנסה את תחליפי הדמעות ותחזור לרופא למעקב לדווח לו האם זה עזר. הקפד לבצע הפסקה של 5 דקות לאחר כל חצי שעה של פעילות רצופה של קריאה, עבודה מול מחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי !
דודו14/02/2012הקפד לבצע הפסקה של 5 דקות לאחר כל חצי שעה של פעילות רצופה של קריאה, עבודה מול מחשב .. , לא כל כך הבנתי מה ניסתה להסביר לי פה .. תוכל בבקשה להסביר לי שוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)