דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף !
    דודו
    13/02/2012

שלום . אני בן 16 , אני רגיש לאור , רואה כפול במראה , רואה צבעים כאשר אני מסתכל על פלאפון , מחשב , טלוזיה וכו'ל , ובשעות הבוקר אני רואה ערפל לכמה דקות ועובר לי .. עשיתי בדיקות , כמו הרחבת אישונים , ובדיקת סיטי ראש .. הכל יצא תקין , והדוקטור אמר שיש לי יובש בעיינים ונתן לי טיפות גנטי'ל .. האם בגלל יובש בעיינים אני סובל מכל הדברים האלה? בבקשה תסביר לי מה התסמינים של יובש בעיינים ! הודה לך מאוד !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף !

הוספת תגובה

• דחוף ! - תגובה

ד''ר עידי מצר
    13/02/2012

יובש בעיניים עלול לגרום לצריבה, כאב, אי נוחות, התעייפות מהירה, טשטוש ראייה ולכן להסביר לפחות חלק מהתופעות שאתה סובל מהן. אני מקווה שהג'נטיל יעזור להקל על תחושותיך. מומלץ להגיע לבדיקת בקורת לרופא העיניים המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..

דודו
    13/02/2012

עשיתי אבל את כל הבדיקות הנחוצות .. CT ראש , הרחבת אישונים .. והייתי פעמיים אצל רופא עיינים , והיום בפעם ה4 שוב הייתי ואמר לי שיש לי יובש בעיינים .. מה עלי לעשות אני מאוד מודאג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה לי על זה !

דודו
    13/02/2012

עשיתי אבל את כל הבדיקות הנחוצות .. CT ראש , הרחבת אישונים .. והייתי שלוש פעמיים אצל רופא עיינים , והיום בפעם ה4 שוב הייתי ואמר לי שיש לי יובש בעיינים .. מה עלי לעשות אני מאוד מודאג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה לי על זה ! - תגובה

ד''ר עידי מצר
    14/02/2012

תנסה את תחליפי הדמעות ותחזור לרופא למעקב לדווח לו האם זה עזר. הקפד לבצע הפסקה של 5 דקות לאחר כל חצי שעה של פעילות רצופה של קריאה, עבודה מול מחשב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש הבנתי !

דודו
    14/02/2012

הקפד לבצע הפסקה של 5 דקות לאחר כל חצי שעה של פעילות רצופה של קריאה, עבודה מול מחשב .. , לא כל כך הבנתי מה ניסתה להסביר לי פה .. תוכל בבקשה להסביר לי שוב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו