מוגלה ודמעות 5 ימים טיפול אופטי גטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוגלה ודמעות 5 ימים טיפול אופטי גטה
    שלי
    09/02/2008

ילדה בת חמש עם דלקת עיניים חמורה, מקבלת כבר חמישה ימים טיפות אופטי-גטה (מרופא עיניים) ואין שיפור. העין מפרישה דמעות ומוגלה כל כמה דקות ואיזור סביב העין אדום. לי לא נראה שהטיפול מתאים (מכיון שאין שיפור וכבר עברו מספיק ימים) אני חוששת לנזק, לא רוצה להצטער.

אנא המלצתכם הדחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מוגלה ודמעות

פרופ` יאיר מורד
    09/02/2008

יתכן מאוד שמדובר בדלקת ויראלית ואז אכן הטיפות לא יעזרו. פני שוב לרופא כדי שישקול טיפול משולב בסטרואידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות מהעיניים

דבי
    01/03/2008

שלום, הבן שלי בן 9 חודשים וכבר יומיים יש לו הפרשות מוגלה מהעיניים, האם זו דלקת ואם כן האם קומפרסים עם תה קמומיל עשויים לעזור? בנוסף, האם רופא ילדים מספיק לטיפול בבעיה או שעדיף שמלכתחילה אגש לרופא עיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

פרופ` יאיר מורד
    01/03/2008

אם מדובר בדלקת חד פעמית מזה יומיים מספיק לפנות לרופא ילדים ולקבל טיפות אנטיביוטיקה. לתה קמומיל אין השפעה יותר מאשר למים חמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו