צילינדר בן 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילינדר בן 3.5
    מיטל
    05/03/2012

שלום,
    לפני כשנה הייתי עם בני בבדיקת עיניים (קצת לפני גיל 3) . הרופאה ביצעה בדיקה בהרחבת אישונים אך לא הרחיבה בהסברים רק אמרה שיש צילינדר ולבוא עוד חצי שנה לבדיקה נוספת.
    עכשיו כשבני בן 3 ועשרה חודשים הייתי אצל רופא נוסף שבדק אותו ללא הרחבת אישונים אך ציין שאכן יש לו צילינדר.
    בבדקית ראיה שעשה לו הוא הבחין בעצמים קטנים וגדולים, ובעין אחת בעצמים הקטנים ביותר קצת התקשה.
    הרופא אמר שסה"כ הוא רואה טוב כי עין אחת מחפה על השניה אך נכון לעכשיו אין חשש להתפתחות עין עצלה ולכן אפשר לעכב במעט ולבוא לבדיקה נוספת בעוד 4 חודשים לבדיקה כולל הרחבת אישונים..
    האם יש סיכון בהמתנה שלי?
    האם יש סיכוי שהתוצאות תיהינה טובות יותר אם יבדוק עם הטיפות להרחבת האישונים או שהמצב ישתפר במשך הזמן גם ללא הרכבת משקפיים?
    אודה על תגובתך (אם יש צורך אוכל לרשום את תוצאות הבדיקה שנעשתה)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילינדר בן 3.5

הוספת תגובה

• צילינדר בן 3.5 - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    05/03/2012

אם יש צילינדר צריך לטפל כלומר לתת משקפיים. אחרת תתפתח עין עצלה. הדחייה בארבעה חודשים לא תתרום דבר ורק תגרום נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו