אלרגיה עינית-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה עינית-
    רוני
    03/06/2012

היי
    יש לי ילד בן שש וחצי שלפני שנה החלה לו אלרגיה בלחמית העין (יש לו גם אסטמה של העור). הוא טופל בפרד פורטה ואופטילסט ויצא מזה. כעבור חצי שנה שוב. לפני כחודש שוב חזרה האלרגיה, שוב טופל בפרד פורטה, שבועיים 3 פעמים ביום ושבוע פעמיים ביום. ואופטילסט במקביל. אחרי שבוע מסיום הטיפול (והמשך אופטילס פעמיים ביום) חזרה האדמומיות. חזרתי לרופאה והיא אמרה שזה עדיין לא מצב לסטרואידים. חשוב לציין שהרגשתי הפעם אחרי 3 שבועות טיפול שהעיניים עדיין לא בסדר. בקצור אחרי כמה ימים שלא חל שיפור נתתי לו סטרודקס (היה ששבת) כי הוא מאוד סבל (היה לי כי היא רשמה לאח שלו הקטן, בסוף מסתבר שהיה לו וירוס). בקצור אחרי יומיים של שתי טיפות ביום חל שיפור משמעותי. הפסקתי והיה שבוע שקט. עכשיו שוב חזר. אני לא מצליחה להשיג את הרופאה ובקופת חולים התורים רק לעוד כמה ימים. הילד ממש סובל ומפחיד אותי לשחק עם הסטרואידים בלי הנחיה. שאלה, האם שוב יום יומיים של סטרודקס יכול להזיק? עד שאגיע לרופא? ועוד שאלה, האם יתכן שלמרות שאלה סטרואידים חלשים הם מתאימים לילד יותר מאשר הפרד פורטה? ועוד שאלה אחרונה עד כמה טיפולים בטווחי זמן כאלה יכולים להזיק לו בעתיד? ושאלה אחרונה, האם כדאי שימנע מים ובריכה. ושאלה אחרונה, הרופאה דברה על טיפות חדשות ציקלוספורין, ראיתי שכתבת עליהן במאמר, הן מאוד שורפות. האם הוא נחשב מקרה כזה שצריך לעבור לטיפול כזה? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה עינית-

הוספת תגובה

• אלרגיה עינית- - תגובה

ד''ר עידי מצר
    04/06/2012

אין לצערי פתרון קסמים. לכל תרופה יתרונות וחסרונות. אם בנך לא מצליח להגמל מסטרואידים, כדאי לחשוב ברצינות על צקלוספורין. יש כיום תכשיר בצורת משחה של חברת קונספט שפחות מציק ושורף. לקחת ליום יומיים טיפות סטרודקס לא מסוכן כל עוד תגיעו לרופאה להערכה עדכנית.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו