טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבני יש פזילה בעין שמאל. הוא נולד פג שבוע 27. כיום בן שנה (כרונולוגי).בדיקות העיניים ובדיקת הפזילה שעבר במהלך השנה היו תקינות. האם פזילה יכולה אם כן להתפתח בכל זאת ובגיל כזה? האם צפיה מרובה בטלביזיה יכולה להחמיר את הבעיה? מה עושים נגד זה?
הפזילה בולטת כשהוא מביט ישר, אולם כשהוא מסתכל לצדדים האישון זז. ז"T האישון לא נשאר כל הזמן באותו מקום.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פזילה שכיחה יותר בפגים ויכולה להופיע לאחר הלידה בכל גיל. צפיה בטלויזיה לא מומלצת קטגורית לכל תינוק מתחת לגיל שנתיים ובודאי לא בגיל שנה. אין בינה לבין פזילה אף קשר. מומלץ להגיע לרופא עיניים ילדים למעקב וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד