ניתוח להסרת כלזיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת כלזיון
    הדס
    02/08/2012

היי,

לבת שלי יש שעורה כלואה כבר כחודש וחצי. לא ניכר שום שיפור ובזמן זה ניסינו שני סוגים של משחות ואינספור קומפרסים.
    בפגישה עם רופא עיניים הוא אמר לנו שלא ממליץ על ניתוח וממליץ לחכות עוד בגלל שסביר שתשאר צלקת לאחר הליך כזה, קראתי המון מאמרים ברשת ובכולם נאמר באופן חד משמעי שלא נשארת צלקת לאחר ניתוח זה מאחר והחתך הוא פנימי...מדוע אם כן אמר לי הרופא דבר כזה?
    כמו כן הוא אמר שלא כדאי בזמן הזה להחשף לשמש, גם להנחה הזו לא מצאתי שום תמיכה ברשת...האם נכונה הטענה? חשוב לי לדעת כי בכל זאת אנחנו בחופש ומרבים בפעילות מחוץ לבית.
    ושאלתי השלישית היא האם יש טעם להמשיך ולחכות אם אין שום שיפור? האם יש סיכון בהמתנה? האם יכול להיות סיבוך בזמן זה?
    ואחרונה, האם יש המלצות לרופא אוקולופלסטיקאי לילדים?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת כלזיון

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת כלזיון - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    05/08/2012

שלום הדס
    מסכים איתך שהסיכוי לצלקת אפסי (לפחות בגישה בה אני מנתח)
    מסכים שאין חשיבות למניעת חשיפה לשמש
    מסכים שצריך ניתוח כנראה
    אנחנו לא נותנים המלצות לגבי רופאים ספציפיים אני מציע לפנות לרופא עיניים לילדים שיבדוק גם את הילדה מבחינת ראייה, עין עצלה וכו והוא גם יבצע את הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו