מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישוניםדורינה04/10/2012
שלום רב דוקטור
לילד שלי בן 3.9 ישנה התנהגות לא רגילה של עישונים, ולאחר בדיקה אצל רופאת עיניים - ניירואופטלמולוג, נאמר לנו שזה מצב פיזיאולוגי.
העישונים שלו בגודל שונה במצב שהתרחבות בינונית, כלומר באור יום בחדר שניהם מתחילים להתרחב , רק עישון אחד מתרחב יותר מהשני.
בביקה שביצענו לא נמצאו ממצאים כלשהם, ביצענו גם בדיקת עיניים על טיפות קוקאין בבית חולים, ולאחר בדיקה של שני רופאים, שני העישונים גדלו, וההבדל ביניהם היה בגדר הנורמה.
עדיין מדאיגה אותי התנהגות זו ואני רוצה לשמוע דעה נוספת.
שמתי לב שכשהילד הולך לישון, החושך כמעט מוחלט בחדרו העישונים מתרחבים מעט, ואם הוא יוצא רגע מהחדר אלינו העישונים קטנים כאילו יש הרבה אור.
האם זה בסדר שבחושך העישונים לא רחבים מאוד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישונים - תגובה
ד''ר עידי מצר05/10/2012הבירור של אישונים שאינם מגיבים באופן שווה באור ובחשיכה הוא מאד מסודר ונראה לי שבצעו עבודה טובה בבית-החולים. אם לא נמצאה עדות למחלה הדורשת בירור נוסף אז בהחלט יש אפשרות שמדובר במצב מולד ולא מסוכן. חוות דעת נוספת דורשת בדיקה חוזרת על ידי רופא עינים ילדים או נויירואופתלמולוג
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)