תרופת לוטמקס לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופת לוטמקס לילדים
    לימור
    25/10/2012

שאלה לפר"פ יאיר מורד :
    רופאת עיניים רשמה לבן שלי בן ה 9 בשל איבחון של אלרגיה בעיניים תרופת לוטמקס .
    במינון של 3 שבועות - שבועיים ראשונים - פעמיים ביום בקר וערב , ובשבוע האחרון פעם אחת ביום 1 טיפה בכל פעם .
    קניתי את התרופה אולם אני חוששת לתת לילד את התרופה בשל ההוראות והאזהרות בעלון התרופה כפי שקראתי " תרופה זו אינה מיועדת בד"ר לילדים " .
    אם משתמשים בתרופה יותר מ 10 ימים יש לבדוק את הלחץ בעיניים ( דבר שלא הוזכר אפילו ע"י הרופאה ) שלא לדבר על כך שהתרופה להבנתי היא סטרואידים . שלא לדבר על כל הסיכונים המופיעים בעלון בלקיחתה .אשמח לחוות דעתך טרם התחלת הטיפול .
    תודה רבה .
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופת לוטמקס לילדים

הוספת תגובה

• תשובה

לימור
    28/10/2012

אשמח לקבלת תשובה . הילד שלי מטופל במרפאתך בראשון ואני מחכה לתשובתך על מנת להתחיל את הטיפול . אני לא מצליחה לצערי להשיג את הרופאה שקיבלה את הבן שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופת לוטמקס לילדים - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    28/10/2012

לוטמקס היא תרופה סטרואידלית שלא מעלה כמעט בכלל את הלחץ בעין. היא בטוחה לשימוש בילדים. מאידך אני חושב שבטיפול באלרגיה זאת לא הבחירה הראשונה. לדעתי כשתפסיקו את הטיפול הכל יחזור. יש לשקול טיפול אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה

לימור
    29/10/2012

תודה על תשובתך . נבדקנו אצל סבטלנה ממרפאתך .
    האם תוכל להמליץ על תרופה אחרת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו