מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעמית28/10/2012
שלום רב
יש לי שלושה בנים בני- 5 וחצי, שלוש, ותינוק בן 4 שבועות. בחודשים האחרונים, כמעט מדי בוקר, כאשר בניי מתעוררים מהשינה, העיניים שלהם דבוקות ומלאות ליכלוך ירקרק שנראה כמו הפרשה דלקתית. עם זאת, בשטיפה של העיניים הליכלוך יורד ולא חוזר עוד במהלך היום אלא שוב רק בהשכמות הבוקר. אני משתדלת אחת ליום לעשות להם קומפרס של צמר גפן ספוג בתמצית תה קמומיל כדי למנוע זאת. האם מדובר בדלקת והאם יש צורך בשימוש במשחת סינטומיצין? האם מדובר בתופעה ויראלית? ברצוני לחדד שזה מופיע רק בבקרים ובכל זאת, יותר מהפרשות בוקר רגילות.
אצל התינוק (יונק) גם כן מופיעה הפרשה שמדביקה את העין בעין אחת בלבד מזה כשבועיים, וגם אצלו אני משתמשת בקומפרס של תה קמומיל ובמגבוני עיניים של תינוקות. האם יש צורך בשימוש בתרופה ומה עליי לעשות?
מה התופעה הזו?
תודה מראש על המענה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` יאיר מורד28/10/2012כנראה דלקת של העפעפיים כדאי להשתמש במשחה לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)