טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום בני בן החודשיים סובל מזה חודש וחצי מהפרשה בעין שכוללת גם הפרשה שקופה וגם הפרשה צהובה. כל הזמן אני מנקה לו עם תה קמומיל ועושה לו עיסוי לצד הפנימי של העין אך זה לא עזר. היינו בבדיקה אצל רופאת הילדים והיא נתנה לו משחה Fucithalmic פעמיים ביום למשך 10 ימים. מרחתי לו וגם זה לא עזר.
מה אני צריכה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נא לפנות לבדיקה ולשלילת חסימת דרכי דמעות אצל רופא עיניים ילדים. אני לא ממליץ על טיפול אנטיביוטי שגרתי במקרים אלה למעט מקרים מיוחדים של דלקת סביב העין בעפעפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד