מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בעין שמאלדניאל27/02/2013
שלום, אני בן 18 סובל כבר יותר משנה מגירוד מתמשך בעין שמאל בלבד ברוב ימות השנה. הרופא עיניים איבחן זאת כדלקת אלרגית. טופלתי בסטראוידים ואף במשחה פרוטופיק ואין שיפור. כמו כן הדלקת אצלי היא בעין שמאל בלבד והרופא אמר שזה כנראה בגלל שיש לי עקמת באף. הדלקת מחריפה גם כשאני ישן מעט שעות שינה. יש לכם אולי פתרון להציע לי לבעיה הזאת כי המצב הזה כבר בלתי נסבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בעין שמאל - תגובה
ד``ר אלינה לנדה27/02/2013שלום, האם עין אדומה, האם ישנם הפרשות, הרגשת גוף זר או רק גרד? האם היתה הטבה בעת שקיבלת טיפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד בעין שמאל
דניאל28/02/2013שלום, העין לא אדומה ואין הפרשות אך יש גרד עז וסוג של הרגשה של יובש בעין. הטיפות סטראוידים לא עוזרות. ומצב זה נמשך כבר יותר משנה ומתקרב לשנתיים. הגירוד נחלש כאשר אני ישן יותר שעות שינה ונהיה נסבל אך בימים שאני ישן פחות הגירוד פשוט בלתי נסבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד בעין שמאל - תגובה
ד``ר אלינה לנדה28/02/2013קרוב לוודאי מדובר ביובש. ישנם תחליפי דמעות שונים שיכולים לעזור, צריך לבדוק גם מצבה של לחמית בעפעף העליון. מומחה למחלות קרנית או מומחה לעפעפיים ( פלסטיקאי של העיניים) יכולים לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)