גירוד בעין שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בעין שמאל
    דניאל
    27/02/2013

שלום, אני בן 18 סובל כבר יותר משנה מגירוד מתמשך בעין שמאל בלבד ברוב ימות השנה. הרופא עיניים איבחן זאת כדלקת אלרגית. טופלתי בסטראוידים ואף במשחה פרוטופיק ואין שיפור. כמו כן הדלקת אצלי היא בעין שמאל בלבד והרופא אמר שזה כנראה בגלל שיש לי עקמת באף. הדלקת מחריפה גם כשאני ישן מעט שעות שינה. יש לכם אולי פתרון להציע לי לבעיה הזאת כי המצב הזה כבר בלתי נסבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בעין שמאל

הוספת תגובה

• גירוד בעין שמאל - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    27/02/2013

שלום, האם עין אדומה, האם ישנם הפרשות, הרגשת גוף זר או רק גרד? האם היתה הטבה בעת שקיבלת טיפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בעין שמאל

דניאל
    28/02/2013

שלום, העין לא אדומה ואין הפרשות אך יש גרד עז וסוג של הרגשה של יובש בעין. הטיפות סטראוידים לא עוזרות. ומצב זה נמשך כבר יותר משנה ומתקרב לשנתיים. הגירוד נחלש כאשר אני ישן יותר שעות שינה ונהיה נסבל אך בימים שאני ישן פחות הגירוד פשוט בלתי נסבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בעין שמאל - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    28/02/2013

קרוב לוודאי מדובר ביובש. ישנם תחליפי דמעות שונים שיכולים לעזור, צריך לבדוק גם מצבה של לחמית בעפעף העליון. מומחה למחלות קרנית או מומחה לעפעפיים ( פלסטיקאי של העיניים) יכולים לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו