מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקות אסטרואידיםפרידה02/04/2013
שלום,
בני בן ה6 סובל מפופילות ענק בעיניים כבר למעלה משנה הוא היה מטופל בכול מיני טיפות
ומשחות ב 3 חודשים האחרונים הוא מטופל במשחה בשם פרוטופיק בתחילה היה שיפור ואז שוב נסיגה קבעו לנו תור לזריקות אסטרואידים
הייתי שמחה אם תוכלו להסביר לי מה פרוש הטיפול היה יש בזה סיכונים ואולי יש טיפול אחר שאני יכולה לקבל בשבילו
אודה על תשובתכם בקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות אסטרואידים - תגובה
ד``ר אלינה לנדה07/04/2013שלום, הזרקת הסטארוידים מאפשרת מתן של תרופה במינון גבוה מכוון לאזור הדלקת. זה טיפול מקובל עם פחות תופעות לוואי מאשר מתן ממושך של סטארוידים בטיפות או משחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
פרידה07/04/2013ראשית תודה על התשובה רציתי לברר דבר נוסף האם הטיפול במשחה שהוא מטופל היום לא מזיקה( הרי זו משחה לעור )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה - תגובה
ד``ר אלינה לנדה10/04/2013משחת עור לא מומלץ להכניס לתוך העין. ישנם משחות עיניים שניתן להשתמש לצורך טיפול בבעיות עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרדיה בעיניים
elena06/05/2013שלום רב!
בני הוא בן 5 וקרוב לשנה סובל מאלרגיה בעיניים(יותר באביב וקיץ).הוא קיבל הרבה טיפולים של טיפות ,אך הטיפות היחידות שעוזרות לו זה סטרואידים.הינו בהתייעצות עם המומחה והמליצו לנו להשתמש במשחה protopic ,אך בביתי מרקחת לא מוכנים למכור לי ואומרים שאת המשחה הזאת אסור לשים בעיניים בשום פנים.השאלה שלי האם זה נכון?ואם זה לא נכון איך היא יוכלה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למשחה
פרידה09/05/2013שלום לך,
אני משתמשת במשחה הזו לבן שלי כבר שלושה חודשים גם לי לא רצו למכור את המשחה בתחילה בטענה שזומשחת עור אבל המשחה מאוד עזרה לו וקיבלתי אותה מפרופסור שניר מנהל מח' עיניים בשניידר לכן אני רגועה בעניין
אני קניתי את המשחה בסופר פראם בשד' ירושלים בת"א עם מרשם של קופת חולים
ללא בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)