מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת האייפוןשיר18/05/2013
הילדה שלי בת שנתיים וארבעה חודשים .. מגיל שנה הייתה רואה כל מיני דברים באייפון חיות שירים .. עד גיל דנתיים הייתה צופה באייפון לפחות חצי שעה ... הייתה מחזיקה את האייפון קרוב לעיניים .. חברה שלי שראתה אותה אמרה לי שזה עושה נזק גדול לעיניים ולחדות הראייה ... האם זה נכון ? לקחתי אותה לרופא עיניים שאמר לי שזה מיתוס ואין כל נזק .. עשה לה בדיקה בהתחלה אמר לי אין לה פזילה .. לאחר מכן נתן לה טיפות להרחבת איישונים .. היה לו קצת קשה לבדוק אותה התנגדה לו והייתה בוכה כל הזמן ... בסופו של דבר אמר לי שאין לה קוצר ראייה כרגע !! לא הבנתי פירוש המלה כרגע בו .. ונתן לי הפנייה למרפאה אוטרופטית ואמר שיש לו חשד מסויים לפזילה והוא רוצה לשלולל את החשד הזה ... איך זה שבתחלה אמר לי שאין לה פזילה ואחרי הרחבת איישונים חשד שיש ... האם הרחבת איישונים מגלה פזילה גם ??? מאוד מודאגת .. האם כל אחד שמופנה לאוטרופיטה יש לו בהכרח בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת האייפון - תגובה
פרופ` יאיר מורד19/05/2013אפשר להרגע
האייפון לא עושה שום נזק. האורטופטיסטית תבדוק גם היא בכדי םוודא שאין פזילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)