חייבת תיקון אופטי שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תיקון אופטי שנים
    ל
    30/05/2013

לפני שנים נפגעתי בתאונה וקיבלתי שבר בארובת העין . היתה לי פזילה שתוקנה בהצלחה בשנת 89 ונשאר " pseudoptosis בגלל ספיגת רקמת השומן של ארובת העין השמאלית שבעתיד אולי יזדקק לתיקון". איזה תיקון יש לזה? איזה רופא איניים אופטומטריסט אופטיקאי מבין בזה? זה קיים בעיקרכשהמיקוד עובר מעין ימין-ראיה דו עינית, לעין שמאל. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תיקון אופטי שנים

הוספת תגובה

• חייבת תיקון אופטי שנים - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    01/06/2013

שלום, לא ברור האם אתה סובל מפזילה בעין שמאל או מצניחת העפעף. אם הבעיה היא צניחת העפעף ואם עין נראת קטנה לעמת עין השניה, כדאי לפנות לרופא עיניים מומחה לפלסטיקה וארובה. אם עין פוזלת , מומלץ לפנות למומחה פזילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת

ל ש -בת
    15/06/2014

שהעפעף הסתדר ושגהכח תואם חוץ מצניחה שדל גלגל העין השמאלי והאישון אם אני מסתכלת שמאלה ולמטה. זה לא דבר שאפשר לתקן בניתווח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו