מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקוד ראייה בהקשר נוירולוגייובל07/06/2013
שמי יובל (31) אובחנתי אצלך לפני כ4 שנים כסובל מקשיים במיקוד. לאחר כמה חודשים עברתי טיפול אורטופטי של כחודשיים (לפני כשלוש וחצי שנים) תוך כדי הטיפול הבנתי שאכן בעיית המיקוד מהותית מבחינתי (בתחילה הייתי סקפטי) אך לדאבוני הטיפול לא חולל שינוי אלה לזמן קצר לאחר התרגול..
לאחר כמה חודשים הגעתי לאופטומטריסט התפתחותי הוא בדק אותי והתחלתי אצלו טיפול ראייתי של כ4 חודשים (המשכתי לתרגל גם לאחר הסיום,הלכתי גם לצקינג לאחר כמה חודשים (ולאחר מכן שוב) על פי בדיקתו נתוני המיקוד שלי אכן גבוהים ומבחינתו (נראה כי הוא השיג את תוצאות הטיפול).
העניין הוא שאני חש בשנים האחרונות כאלו אני לא פה ולא שם.
מחד המצב הרבה יותר (ביום יום, ואני גם יכול לקרוא ספרים לסירוגין).והדבר המהותי ביותר ערנות וחדות מחשבה (אבל זה לא באופן קבוע, אם כי יש לומר שבכל מקרה זה יותר טוב ממה שהיה)
ומאידך פעמים כמו שרמזתי פעמים רבות אני חש מעין ערפול(נסיגה בחדות המחשבה) קשיים בקריאה..
ואין לי כל דרך לגשת לעניין משום שלכאורה מציתי את כל האפשרויות..
חשבתי לפנות לנוירולוג שמתמחה בתחום, אך אינני מוצא, אשמח לשמוע את חוות דעתך.
בתודה יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובחנתי אצל דר' יאיר מורד
יובל07/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)