מיקוד ראייה בהקשר נוירולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד ראייה בהקשר נוירולוגי
    יובל
    07/06/2013

שמי יובל (31) אובחנתי אצלך לפני כ4 שנים כסובל מקשיים במיקוד. לאחר כמה חודשים עברתי טיפול אורטופטי של כחודשיים (לפני כשלוש וחצי שנים) תוך כדי הטיפול הבנתי שאכן בעיית המיקוד מהותית מבחינתי (בתחילה הייתי סקפטי) אך לדאבוני הטיפול לא חולל שינוי אלה לזמן קצר לאחר התרגול..
    לאחר כמה חודשים הגעתי לאופטומטריסט התפתחותי הוא בדק אותי והתחלתי אצלו טיפול ראייתי של כ4 חודשים (המשכתי לתרגל גם לאחר הסיום,הלכתי גם לצקינג לאחר כמה חודשים (ולאחר מכן שוב) על פי בדיקתו נתוני המיקוד שלי אכן גבוהים ומבחינתו (נראה כי הוא השיג את תוצאות הטיפול).
    העניין הוא שאני חש בשנים האחרונות כאלו אני לא פה ולא שם.
    מחד המצב הרבה יותר (ביום יום, ואני גם יכול לקרוא ספרים לסירוגין).והדבר המהותי ביותר ערנות וחדות מחשבה (אבל זה לא באופן קבוע, אם כי יש לומר שבכל מקרה זה יותר טוב ממה שהיה)
    ומאידך פעמים כמו שרמזתי פעמים רבות אני חש מעין ערפול(נסיגה בחדות המחשבה) קשיים בקריאה..
    ואין לי כל דרך לגשת לעניין משום שלכאורה מציתי את כל האפשרויות..
    חשבתי לפנות לנוירולוג שמתמחה בתחום, אך אינני מוצא, אשמח לשמוע את חוות דעתך.
    בתודה יובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אובחנתי אצל דר' יאיר מורד

יובל
    07/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו