צריכה הבהרה דחופה או חוות דעת נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה הבהרה דחופה או חוות דעת נוספת
    יולי
    18/07/2013

שלום,
    יש לי ילד בן שנה ועשר, בגיל שנה עשינו לו בדיקת ראיה רגילה בטיפת חלב ושם אמרו שהכל בסדר, בגיל שנה וחצי שוב עשינו לו בדיקת ראיה אצל רופא עיניים הוא שאל למה באנו והסברתי שהילד לפעמיים מסתכל מקרוב מאד ושיש אצלי במשפחה תורשה של גברים עם ליקוי ראיה גבוה, הוא הסתכל ובדק את הילד לא ממש בדיקה מקיפה ואמר שאין סיבה לדאגה על פיניו נראה שהכל בסדר וילדים בגיל הזה יכולים לראות מאד מקרוב וזו הסיבה,
    ביקשתי מימנו בדיקה יותר מקיפה ומעמיקה הוא נתן לי הפניה וקבעתי תור,חיכנו שלושה חודשים לבדיקה הזו !
    אתמול ביצענו את הבדיקה לא נעימה בכלל זה כמובן כלל הרחבת אישונים ובדיקה של כל חלקי העין,
    התוצאה ?
    הילד שלי לא רואה !!! מינוס 12 !!!
    שוק חיי חטפתי , אבל גם קצת נרגעתי כי חשבתי על יותר גרוע עשינו לו המון בדיקות בגלל חשש לעיקוב התפתחותי, לאחר הבדיקה הבנתי שזו הסיבה לעיקוב לעצבים והתסכול של הילד שלי .
    עכשיו כולם שואלים מה איך לא שמיים לב שהילד לא רואה ? הוא לא נפל ? נכנס בדברים ?
    לא לא לא הוא לא נפל הוא נכנס בדרים הוא רואה דברים ככה זה הרגיש הוא מאכיל אותי לפעמיים ומכניס לי יש לפה הוא רואה מדרכה או מדרגות הוא רואה דברים קטנים בריצפה אז מה בעצם קורה פה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריכה הבהרה דחופה או חוות דעת נוספת - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    21/07/2013

שלום, בדיקה עם הרחבת האישונים הינה בדיקה שיגרתית שרופא עיניים מומחה למחלות ילדים מבצע לכל ילד. את צריכה לפנות למומחה עיניים ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו