מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עינייםמיכל01/04/2008
שלום, בתי בת 3 שבועות, לפני שבוע וחצי הבחנו בריסים דבוקים והפרשות מהעין, רופא הילדים נתן לה טיפות תרוצידין למשך 5 ימים. אני לא בטוחה שהדלקת עברה.. בעיקרון אין יותר ריסים דבוקים. בבוקר יש הפרשות צהובות בקצה העין (ליד האף) הם נראות לי קצת נוזליות. אני מנקה אותם עם מים רתוחים וזה עובר. במשך היום שמתי לב שכמעט אין כלום אבל שהיא בוכה נראה לי ששוב יש הפרשות.. האם יש קשר לחסימת שק הדמעות ? והאם תוכל לפרט לי מה זה בדיוק ? האם התינוק בוכה עם דמעות בגיל הזה אם לא אז באיזה גיל מתחילות הדמעות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים מלידה
ד''ר עידי מצר01/04/2008יתכן בהחלט שמדובר בחסימה מולדת של דרכי הדמעות שאינה מאפשרת לדמעות לעבור ולהתנקז לחלל האף. בדרך כלל מדובר בקרום עדין שלא נספג עד ללידה. כדאי להגיע לרופא עיניים ילדים להערכת מצב זה ולהמלצה על טיפול (שמרני בדרך כלל) בשלב זה.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה
מיכל01/04/2008תודה , באיזה שלב מופיעות דמעות אצל התינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעות
ד''ר עידי מצר02/04/2008דמעות צריכים להופיע כעקרון כבר לאחר הלידה. ברם, לא כל בכי של תינוק צריך להיות מלווה בדמעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופעת דמעות
ד''ר עידי מצר02/04/2008דמעות ניתן לעתים לראות רק מספר שבועות לאחר הלידה ובכי עם דמעות יכול אף להתעכב 2 עד 4 חודשים לאחר הלידה. ברם, אודם או גירוי בעיניים עלול להצביע על בעיה ביצור הדמעות ומומלץ במקרה זה להגיע לבדיקת רופא עיניים ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)