בדיקה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה חוזרת
    אלינה
    28/01/2014

שלום היינו במעקב בשניידר עכב פזילה אופטית שהסתדרה מעצמה ובהמשך הבדיקה נאמר שיש 1.50CYבכל עין וAXIS10 בעין אחת ו14 המליצו לי על משקפיים ,התייעצתי עם עוד רופא שלא הבין למה אני באה לחוות דעת נוספתשבסוף מסר לי תשובות שלא תואמות את אלה של שניידר מה אני עושה ??האם זה מחייב הרכבת משקפיים ?האם תהיה התדרדרות בראיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה חוזרת

הוספת תגובה

• בדיקה חוזרת - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    29/01/2014

שלום, בן כמה הילד? האם הפזילה הסתדרה עם המשקפיים? האם הילד כעת מרכיב משקפיים לצורך טיפול בפזילה? מה חדות הראייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד בן 4 וחצי וכן הפזילה הסתדרה

אלינה
    01/02/2014

אין לי עוד אינפורמציה מעבר למה שרשמתי מה אני עושה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד בן 4 וחצי וכן הפזילה הסתדרה - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    02/02/2014

שלום, צילינדר 1.5 הוא מספר גבולי. אם אין פזילה, צריך לעקוב אחרי חדות הראייה. אם חדות הראייה לא מספיק טובה, אז יש צורך במשקפיים. תעשו מעקב של חדות הראייה בנתיים. ילד בן 4 שנים כבר יכול לשתף פעולה בבדיקה זאת. אם חדות הראייה6/6 בכל עין אין צורך במשקפיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו