קוצר ראיה גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוצר ראיה גבוה
    מיכל
    06/09/2014

לבת שלי בת השלוש יש קוצר ראיה גבוה בשתי העיניים . מינוס 8 ומינוס 7. אין לה מחלה ברשתית . הרישתית תקינה , אנו במעקב כל חצי שנה.
    כולם אומרים שקוצר ראיה זה גנטי. אך לי ולבעלי ולשאר שלושת ילדיינו אין קוצר ראיה וגם לא למשפחה של בעלי ולא למשפחה שלי. לא לסבים ולא לסבתות

אני זוכרת שבתקופת ההריון של הבת שלי השתמשתי בשימוש יומיומי בקיי 300 כדי לרסס על נמלים בביתיינו. היה לנו מגפה של נמלים שכל יום הייתי רואה נמלים במקום אחר בבית וריססתי יום יום קיי 300. אפילו פעמיים ביום .
    בסוף השבוע קראתי כתבה שקיי 300 מכיל פרופוקסור שהוא חומר מסוכן לנשים בהריון , והוא פוגע במערכת העצבים של העובר.
    ורציתי לשאול אם פגיעה במערכת העצבים של העובר בא ליידי ביטוי גם בעיניים וגורם לקוצר ראיה ? אנסח זאת אחרת האם יש קשר בין פגיעה במערכת העצבים לבין קוצר ראיה גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוצר ראיה גבוה

הוספת תגובה

• קוצר ראיה גבוה - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    07/09/2014

לא מוכר לי קשר כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו