מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 18 ימים עם דלקת עינים חריפהיפית13/11/2014
היי בני ( התום ) בן הכמעט שלושה שבועות עם דלקת מגיל יומיים. בהתחלה היתה עדינה אך בגיל שמונה ימים כאשר ראינו שהיא מחמירה בהמלצת רופאת הילדים שלו טסנו לשניידר שם לקחו תרביות החלנו מעקב של רופא עיניים. הוא קיבל קורס של שבעה ימים אזניל( אחרי נטילת המנה השביעית הקיא כך שאני לא יודעת כמה נספג ממנה) ואריטרומצין שלוש פעמים ביום.מאז בעין ימין הדלקת חלפה אך בעין שמאל הדלקת החמירה והעיו עדיין מפרישה סימנו את הטיפול באזניל לפני ארבעה ימים ובבבקורת האחרונה הגיעו התוצאות של התרביות על פיהן נכתב בסיכום ביקור כי נמצא המופילוס רגיש לכל. חקרתי קצת על החיידק ומדובר בחיידק אלים מאוד למרות הטיפול האגרסיבי שטופל בני עין שמאל עדיין מפרישה ואני ממש מודאגת. אודה לעזרתכם. האם קיימת סכנה לראיה של בני ? האם יש טיפול נוסף או משהו נוסף שיש לבדוק על מנת לעזור לו להחלים ? והאם יש סכנה לדלקת קרום המח ? ראיתי שהחיידק הנ"ל יכול לגרום לה.שוב אודה מאוד לעזרתכם. אמא ללא שינה מרוב דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 18 ימים עם דלקת עינים חריפה - תגובה
ד``ר אלינה לנדה15/11/2014שלום, אם קרניות שקופות, אין סכנה לראייה. הפרשות ואודם יכולים להמשך עוד. אם מדובר בדלקת עיניים ללא סימנים סיסתמיים וחום גבוה, אין סכנה לדלקת בקרום המוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שמונה עשרה ימים דלקת עיניים חמור
יפית15/11/2014תודה רבה על התשובה הרגעת אותי מאוד :-) עוד שאלה קטנה. מדובר בתאומים האם עדיין קיימת סכנת הדבקה לאחיו התאום ? או שכמיות האנטיביוטיקה שקיבל מכסים גם את העניין הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 18 ימים עם דלקת עינים חריפה - תגובה - תגובה
ד``ר אלינה לנדה15/11/2014הדלקת כבר יתר משבועיים עם הרבה אנטיביוטיקה. אני לא חושבת שישנה סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)