טשטוש ראיה וחוסר פרופרציה אצל בת 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש ראיה וחוסר פרופרציה אצל בת 6
    סיגלית
    20/03/2015

שלום.
    בתי בת ה-6 עברה מחלת חום לפני כשבועיים, ומאז (באופן מיקרי או לא) מתלוננת פעם או פעמיים ביום על "בעיה" בעיקר כשהיא עייפה, שהיא רואה דברים רחוקים מכפי שהם באמת, או שהראש שלי כשאני עומדת רחוקה ממנה נראה גדול מהרגיל, היום אפילו שהאותיות נראות קצת מטושטשות או לא באותו הגודל בספר שקראה בערב.

קבעתי תור לרופאת עיניים לשבוע הבא, אבל אני מודאגת....
    ממה דבר כזה יכול לנבוע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טשטוש ראיה וחוסר פרופרציה אצל בת 6 - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    29/03/2015

שלום, תלונות מוזרות מאוד. צריך לבדוק גם אצל רופא עיניים ואם אין ממצא פתולוגי בבדיקת ראייה, ממליצה לפנות לניורולוג ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבדיקת עיניים הכל יצא פיקס.

סיגלית
    29/03/2015

עברה גם הרחבת אישונים והכל יצא תקין.
    האם יכול להיות שהיא מגלה את יכולת המיקוד שלה, ומשחקת עם זה ?
    כי עוברים לפעמים כמה ימים שבהם היא לא מתלוננת על זה, ואם זה כבר קורה, רק הראש שלי "גדול", האם יכול להיות שזה על בסיס דמיון מפותח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבדיקת עיניים הכל יצא פיקס. - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    29/03/2015

יכול להיות שזה גם עקב דמיון מפותח. זה לא קשור למיקוד. אם זה ממשיך, ממליצה לפנות לניורולוג ילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו