מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילה חיצוניתויצמן נגה28/04/2008
אני כבת 40 כילדה עברתי 3 נתוחי עניים בשני העניים, פזילה. כשהניתוח האחרון בגיל 5 נעשה בסרוקה והצליח כמעט לחלוטין. עוד היתה לי פזילה שראו אותה רק כשההיתי מאוד עיפה וממש הבחינו בזה מעט. כיום חזר לי משום מה הפזילה לדעתי רק בעין אחת, הפזילה הפעם אינה פנימית אלה חיצונית (יש לי תמונה שהמנתח צילם לאימי בתור ילדה את הפזילה אז) לא ארכבתי משקפיים הראיה שלי טובה ולדעתי גם כיום. אני עוצמת עין הרבה ושואלים אותי מה קרה לעין שלך, אני עוצמת עין לא רק בשמש (לרוב) מכורך ההרגל גם בצל, לכן אני מרבה להרכיב משקפי שמש, בכל מקרה לא מפריע לי לנהיגה. מה שכן אמרו לי רופאים לגבי העין , כשעברתי נתוח בגיל 30 לקרטת בלוטת המגן, שיש קשר לעין לאחר הנתוח כתוצאה מסטריס, השאלה שלי היא מה עלי לעשות? עם אני אמורה לעבור נתוח נוסף לאחר שעברתי 3 נתוחים ועם עדין עוד אפשר לנתח את העיין?ועם יש קשר בין השריר החלש ללידה, כלומר יכול לגרום לעוורון? אני שיכת למאוחדת וההיתי רוצה עם יש אפשרות להמלץ לי על רופא מטפל טוב? תודה לך נגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוח רביעי לתיקון פזילה כלפי חוץ
ד''ר עידי מצר28/04/2008המהלך שאת מתארת של פזילה אשר תוקנה וברבות הימים הפכה לפזילה כלפי חוץ ידוע וקורה לא מעט פעמים. מומלץ שתגיעי להערכה מלאה למומחה לפזילה הקרוב למקום מגוריך. סוג זה של תיקון ניתוחי במידה ויתאים למצבך, נעשה בדרך כלל בהרדמה כללית בבית חולים ציבורי ויש לברר אם רופא העיניים שלך בקופ"ח מאוחדת איזה בית-חולים ציבורי מקבל מטופלים של מאוחדת ויש בו מומחה לפזילה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה
פרופ` יאיר מורד29/04/2008נגה שלום
אני משמש יועץ של קופ"ח מאוחדת בכל הקשור בניתוחי פזילה. תוכלי ליצור קשר בטלפון שלמטה.
בברכה
דר מורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)