מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טלוויזיהאילנית13/07/2015
שלום רב
ביתי בת השש נוהגת מדי פעם להתקרב לטלויזיה ולנשק דמויות אהובות
האם זה מסוכן לעיניים?
זאת טלויזית led מלפני ארבע שנים
תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלוויזיה - תגובה
ד``ר אלינה לנדה14/07/2015שלום, זה לא מסוכן, אך ממליצה לבדוק חדות הראייה אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלויזיה
אילנית14/07/2015תודה רבה עבור התשובה
אני רק רוצה לחדד את שאלתי, הילדה ממש מתקרבת עם הפנים צמוד
למסך דלוק
האם זה עדיין לא מסוכן לעיניים?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלויזיה - תגובה
ד``ר אלינה לנדה14/07/2015שלום, כדאי מאוד לבדוק את חדות הראייה אצל הילדה. למה היא כל כך מתקרבת. לא מומלץ לשבת כל כך צמוד , זה לא בריא. תרחיקו אותה מהמסך. אבל צריך לבדוק למה היא כל כך מתקרבת. אם חדות הראייה בבדיקה אצל רופא תקינה, אז צריך להרחיק אותה מהמסך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלויזיה
אילנית16/07/2015דר שלום רב
ראשית תודה רבה על התשובות והסובלנות
אני לא הייתי ברורה בשאלתי
ביתי רואה טוב ויושבת במרחק של כ-3 מטר מהטלויזיה
רק כשהיא רואה דמות שהיא מאד אוהבת היא מתקרבת ומנשקת את המסך העובד
( לא מנשקת באויר - אלא היא ממש נצמדת אליו עם הפנים)
ולכן שאלתי האם זה מסוכן לעיניים ? היא עשתה זאת כ 20 פעמים כשלא ראיתי
ואני דואגת אם לא הזיקה לעצמה בעיניים?
הטלויזיה מסוג led שנקנתה מלפני ארבע שנים
מה דעתך?
תודה
וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)