טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת ה - 6 סיימה היום 5 ימים של טיפול בלקרומיצין (3 פעמים ביום X 2 טיפות בכל עין), די בהתחלה העיניים הפסיקו להפריש 'דבק' והריסים לא נדבקו לה בבוקר. הבעיה, שהעיניים שלה, עדיין קצת אדמדמות וקצת מבריקות ולא בצבע הלבן הרגיל שלהן (והצבע גם מושווה לעיניים של אחותה התאומה), מה עלי לעשות?
בתודה, שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן וישאר עדיין אודם קל לאחר סיום הטיפול המקומי. הדבר יכול לנבוע או מאי הצלחה מלאה של הטיפול, או מגירוי העין כתוצאה מהטיפות עצמן. בדרך כלל המצב מסתדר מעצמו תוך מספר ימים. אם ההפרשה חוזרת או האודם לא נעלם כדאי לפנות לרופא עיניים ילדים על מנת לראות האם יש מקום לטיפול משלים נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד