מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנימיקסין לאחר לקרומיציןשירי08/05/2008
דר' עידי מצר חג עצמאות שמח,
בתי בת ה - 6 לאחר שסיימה 5 ימים לקרומיצין נותרה עם עיניים מעט אדמדות/עכורות (=הצבע הלבן הרגיל לא חזר), כבר בתחילת הטיפול בלקרומיצין הצבע לא חזר להיות לבן (ההפרשות הדביקות כן חדלו מיידית עם הלקרומיצין).
אנחנו כיום יומיים מגמר הטיפול וההפרשות הדביקות לא חזרו, אבל כאמור גם הצבע לא הסתדר. רופאת הילדים, שהיינו אצלה ערב החג, נתנה הפעם פנימיקסין 2 טיפות 3 פעמים ביום במשך שבוע, כי היא חושבת שהדלקת חזרה והיינו צריכים לסיים טיפול בן 7 ימים (ההנחיה על 5 ימי טיפול היתה של רופאת ילדים אחרת).
השאלה, שלי, מאחר ונראה לי, שהדלקת לא נרפאה עם הלקרומצין, האם הפנימיקיסין יעזור?
תודה ושוב חג שמח,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אנטיביוטי
ד''ר עידי מצר09/05/2008ההמלצה לסיים טיפול אנטיביוטי מלא נשמעת הגיונית. ברם, אני ממליץ שתגיעו לבדיקת רופא עיניים ילדים במידה וגם לאחר הטיפול הנוכחי תוותר עוד בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירי09/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)