פנימיקסין לאחר לקרומיצין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנימיקסין לאחר לקרומיצין
    שירי
    08/05/2008

דר' עידי מצר חג עצמאות שמח,

בתי בת ה - 6 לאחר שסיימה 5 ימים לקרומיצין נותרה עם עיניים מעט אדמדות/עכורות (=הצבע הלבן הרגיל לא חזר), כבר בתחילת הטיפול בלקרומיצין הצבע לא חזר להיות לבן (ההפרשות הדביקות כן חדלו מיידית עם הלקרומיצין).

אנחנו כיום יומיים מגמר הטיפול וההפרשות הדביקות לא חזרו, אבל כאמור גם הצבע לא הסתדר. רופאת הילדים, שהיינו אצלה ערב החג, נתנה הפעם פנימיקסין 2 טיפות 3 פעמים ביום במשך שבוע, כי היא חושבת שהדלקת חזרה והיינו צריכים לסיים טיפול בן 7 ימים (ההנחיה על 5 ימי טיפול היתה של רופאת ילדים אחרת).

השאלה, שלי, מאחר ונראה לי, שהדלקת לא נרפאה עם הלקרומצין, האם הפנימיקיסין יעזור?

תודה ושוב חג שמח,

שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנימיקסין לאחר לקרומיצין

הוספת תגובה

• טיפול אנטיביוטי

ד''ר עידי מצר
    09/05/2008

ההמלצה לסיים טיפול אנטיביוטי מלא נשמעת הגיונית. ברם, אני ממליץ שתגיעו לבדיקת רופא עיניים ילדים במידה וגם לאחר הטיפול הנוכחי תוותר עוד בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירי
    09/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו