אלרגיה בעין אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בעין אחת
    שלי
    23/12/2015

שלום לכם,
    לביתי בת ה3.5 יש כבר כשנה אלרגיה כרונית החוזרת בעין ימין בלבד שוב ושוב. רופאת עיניים לילדים ראתה ממצאים פפילאריים מתחת לעפעף ונתנה טיפות אנטיהיסטמיניות וטיפות סטרואידיות, הכל עבר ותוך 3 שבועות שוב חזר. הפעם שמנו רק את הטיפות האנטיהיסטמיניות וכבר חודש יש הקלה אך לא לגמריי. העין כבר לא מסונוורת כבעבר אבל עדיין מכווצת ורגישה אור.
    השאלה שלי היא- האם יכול להיות שמדובר בתוצאה של כלמידיה או משהו אחר ולא אלרגיה? והאם זו בטוח אלרגיה אז האם נידונו לשים כל ימי חייה טיפות סטרואידיות ואנטיהיסטמיניות כי זה לא נראה לי הגיוני... ושזה רק בעין אחת תמיד וכל השנה...אודה לתשובה בהקדם. המון תודה. שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בעין אחת

הוספת תגובה

• אלרגיה בעין אחת - תגובה

ד``ר אלינה לנדה
    23/12/2015

שלום, לכלמידיה ישנם סימנים קליניים ורופאה יכולה להבדיל בין דלקת אלרגית ודלקת מסוג אחר. הילדה מגיבה לטיפול אנטיהיסטמיני ,לכן מדובר כנראה, באלרגיה. עין אחת לא אופיינית , אך יתכן. לעיתים זקוקים לטיפול די באופן קבוע. לעיתים גם כל הטיפולים לא עוזרים. צריך להמשיך מעקב וטיפול לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו