תינוק מכווץ את עיניו מפעם לפעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק מכווץ את עיניו מפעם לפעם
    יעל
    15/08/2017

שלום רב

בני בן שבעה חודשים. מתפתח עד כה כרגיל. נולד בזמן בלידה רגילה. בשבוע וחצי האחרונים הוא החל מדי פעם לכווץ את עיניו.. זה מזכיר מצמוץ אך הוא לא עוצם אותן ממש אלא רק מכווץ מעט לשניה. זה קורה באופן די אקראי אך בעיקר בבחינה ראשונית של משהו שהשתנה, למשל אדם שנעמד מולו, הרגע הראשון כשמסתכלים במראה, כניסה לחדר חדש.. אני רואה שהוא בהכרה מלאה כל הזמן אז לא נראה לי שהכיוון נוירולוגי.. מבחינת הראיה, לי נראה שהוא רואה טוב... לא נראית פזילה, עוקב עם המבט בצורה מצויינת, מגיב לאנשים, לשינויי הבעה, תופס צעצועים בקלות וגם מרחוק מתביית על צעצוע ומתקדם לעברו... מה יכולה להיות הסיבה לכיווץ העיניים? האם זו תופעה מוכרת? קבעתי תור לרופא עיניים אך הוא רק בעוד חודשיים...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיצמוץ

ד``ר אלינה לנדה
    15/08/2017

כדאי מאוד לבדוק אצל רופא עיניים ילדים בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

יעל
    15/08/2017

אוקיי, תודה. כלומר חודשיים זה יותר מדי זמן? למה הדחיפות? מה נראה לך יכולה להיות הבעיה מן התיאור?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיצמוץ

ד``ר אלינה לנדה
    19/08/2017

צריך לבצע בדיקה כללית של תנועות , תגובת האישונים, דלקת תוך עינית שיכולה לגרום לרגישות יתר לאור, תשבורת ובדיקת פונדוס. יתכן שאין שום ביעה, אך קודם צריך לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו