בת 11 חודשים מס +5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 11 חודשים מס +5
    ליה
    19/11/2017

שלום ד״ר
    היום לקחתי את ביתי בת ה11 חודשים לבדיקה שיגרתית אצל רופאת עיניים שם נאמר לי שהקטנה יש ראיה לא טובה משמע מס + 5 בשני העיניים מצורף קובץ
    לאחר כשעה הלכתי לחוות דעת שנייה אצל רופא פרטי שבדר אותה ואמר לי שהיא 3.5 + ושזה יכול לרדת עם הזמן, מצורף קובץ כתב יש של הרופא
    השאלה מה עלי לעשות אני ממש בלחץ לי ולבעלי אין משקפיים אז כנראה זה לא תורשתי
    השאלה היא האם זה זמני או יכול להיול לכל החיים? האם זה יכול לגדול המס? האם בעתיד הרחוק ניתן יהיה לעשות לייזר?
    עוברות לי בראש מחשבות לא טובות כאדם פסימי, אולי מחלת עיניים אשמח להסבר מפורט ומה הנורמה במספר לתינוקות בגיל הזה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 11 חודשים מס +5

הוספת תגובה

• בת 11 חודש מס 5+

ליה
    19/11/2017

האם זה חמור? כלומר מעל הנורמל בהרבה?
    מה עלי לעשות? אני ממש דואגת
    מה הסיכויים מ1-10 שזה יעבור מעצמו
    מה הנורמל לילדים בגילה כלומר איזה מספר אמור להיות מצויין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס +5

ד``ר אלינה לנדה
    19/11/2017

שלום, מדובר בשתי תוצאות שונות. צריך לבצע עוד בדיקה אצל רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. רוחק ראייה גבוה יכול לגרום לפזילה וולעיניים עצלות. הוא בדרך כלל יורד עם הזמן ולא ניתן לבצע טיפול בלייזר.
    במקרה שלך, בבדיקה הראשונה מדובר ברוחק ראייה גבולי שדורש או מעקב צמוד, או משקפיים. לפי הבדיקה השניה אין צורך במשקפיים.
    רוחק ראייה יורד משמעותי עד גיל שנה.
    אם אין לתינוקת פזילה כעת, ממליצה לבצע בדיקה חוזרת עם הרחבת האישונים בגיל שנה ולהחליט האם יש צורך במשקפיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליה
    20/11/2017

ד״ר תודה רבה על תשובתך
    אז עלי לחכות עוד חודש ואז לקחת אותה שוב לבדיקה?
    עשו לה את הבדיקות עם הרחבות אישונים כלומר שמו לה טיפות
    האם בחודש אחד יכול להיות שהמס ירד?
    אין לה כרגע פזילה גם הרופאים אמרו.
    ואם במידה והיא תצטרך משקפיים האם זה אמור לסדר לה את הראייה בעתיד? והאם המס יכול לעלות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר אלינה לנדה
    20/11/2017

לום, תוצאות די שונות בין הבדיקות. תחכו חודש -חודשיים. תמצאו רופא שהוא מומחה לפזילה ותגיעו להרחבת האישונים. רוחק ראייה בדרך כלל יורד עם הזמן. אם אין פזילה, במקרים של רוחק ראייה, נותנים משקפיים כדי למנוע עין עצלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו