מספר לילד - רופא או אופטומטריסט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר לילד - רופא או אופטומטריסט?
    שלומית
    10/06/2008

שלום

קיבלתי מרשם למשקפיים לביתי בת ה - 8 -- 0.25 ימין ר- 1.25 שמאל (נבדקה עם טיפות) מרופאת עיניים מומחית לילדים.

הלכתי עם המרשם לאופטומטריסט שקבע מספרים גדולים יותר.

האם זה בסדר? או שצריך להתייחס למספרים של הרופאה?

אני מבולבלת וחוששת לנזק אנא תשובתכם המהירה - המשקפיים בהכנה לפי המספרים הגדולים יותר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משקפיים

פרופ` יאיר מורד
    10/06/2008

קשה לענות. עקרונית בדיקה עם טיפות היא מדויקת יותר ולכן הייתי סומך דווקא על הרופאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך עם עוד מידע

שלומית
    10/06/2008

תודה רבה
    שאלתי גם את הרופאה שבדקה והיא ממש כעסה שאופטומטריסט בדק אמרה שעד גיל 10 רק רופאים קובעים ושאם נשתמש במספר של האופטומטריסט (0.75 במקום 0.25) ו - 1.75 במקום 1,25 המספר יגדל מהר יותר. האופטומטריסט מאידך אומר שיש להשתמש במספר שהוא קבע.

ברור שלא יכול להיות ששניהם צודקים (מדובר בסך הכל במקרה פשוט של קוצר ראייה בלי צילינדר פזילה וכו)

אנא עיזרו לי להחליט לפי איזה מרשם ללכת. תודה

אמא מבובלת מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו