מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לדבר עם הורים לילדים עם פזילהים17/06/2008
הורים יקרים!
אני בטוחה שאני עוברת את מה שאתם עוברים או עברתם.
אני ממש זקוקה לדבר עם הורים שייעצו לי ויעזרו לי לעבור את התהליך הזה.
אני ממש נואשת ואפסו כוחותיי
אם יש הורים שמוכנים המייל שלי [email protected]
תודה רבה אמא נואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא נואשת
פרופ` יאיר מורד18/06/2008למה היאוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי הטיפול הממושך שובר אותי.
ים19/06/2008ואף רופא לא נותן לי תשובות חד משמעיות והילדה בקרוב בת שנתיים והילדים מסביב צוחקים עליה ואני לא מוכנה שהיא תעבור את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה
פרופ` יאיר מורד19/06/2008את מוכנה לפרט יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי
ים20/06/2008כל רופא יש לו את האמונה והדרך שהוא הולך איתה. אני נמצאת בין הכיסאות וצריכה להחליט מי מהרופאים צודק ולקוות שאני לא טועה...
רופא אחד אמר סגירות, רופא שני אמר משקפיים, רופא שלישי אמר ניתוח.
המספר שיש לה היום הוא 1.25 שכל הרופאים טענו שזה מספר מאוד קטן. אני לא מבינה בזה כל כך למרות כל המחקרים שעשיתי על נושא הפזילה.
תודה רבה על ההתיחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה
פרופ` יאיר מורד20/06/2008לי נראה שכולם צודקים..כלומר אפשר לנתח ואפשר לתת משקפיים. ההחלטה היא שלך. אם הילדה מרכיבה משקפיים בלי בעייה - זה הפתרון העדיף. אם לא - ניתוח הוא פתרון מצוין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני ינתח
ים22/06/2008אם אני ינתח אז העיניים לא יפזלו החוצה אחר כך?
כי אמרו לי שאם משקפיים יכולות לפתור את הפזילה עד גיל 14 ואני מעדיפה את האופציה של לנתח עם כל הצער שבעניין אני רוצה לסיים עם זה כבר.
וד"ר יאיר מורד תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)