משקפיים לבת שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים לבת שנתיים
    KAYA
    19/06/2008

שלום רב, בבדיקת ראיה לביתי בת השנתיים נאמר לי כי יש לה 6 בכל עין. בבדירה חוזרת אצל רופא אופטימטריסט נאמר לי כי יש לתת לה מרשם של 3.5 לכל עין + צילינדר 2 ו AXIS 90. הייתי רוצה להבין מה ההבדל בין 2 התשובות . ואם אין הבדל, אז למה השוני. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים לבת שנתיים

הוספת תגובה

• בדיקת עיניים לילדה בת שנתיים

ד''ר עידי מצר
    19/06/2008

לאופטומטריסטים אסור על-פי חוק לבדוק ילדים מתחת לגיל 10. אני מציע שתגיעי לרופא עיניים ילדים על מנת שיוכל לבצע בדיקה מדוייקת עם טיפות הרחבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון השאלה

KAYA
    20/06/2008

אדייק יותר בסיפור. הבדיקה הראשונית היתה אצל רוםא עיניים בכיר בקופ"ח, שלאור התוצאות הפנה אותנו לבי"ח שערי צדק לצורך בדיקה חוזרת, שם בדק אותנו רופא אופטימטריסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטומטריסט

ד''ר עידי מצר
    22/06/2008

אופטומטריסט הוא לא רופא. הוא איש מקצוע העוסק בבעיות אופטיקה ומיקוד של העינים. אני סבור שמומחה לעיניים ילדים יוכל לעזור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו