משקפיים לתינוקק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים לתינוקק
    אושריתת
    17/06/2007

שלום דר יאיר יש לי אחיין בן 5 חודשים ובאמצעות בדיקה שגרתית{הרחבת אישונים} גילו שהוא צריך משקפיים ובבדיקה ראו אותו שתי רופאים ואמרו שהוא צריך משקפים מידה 6 וחצי עם צילינדר אח"כ ההורים של התינוק החליטו לקחת אותו לפרופסור ידוע שאמר להם שהתינוק צריך מידה 5 אבל מכיוון גילו הצעיר הוא צריך להרכיב מידה 2 וחצי במשקפיים והוא אמר שאם הם ירכיבו לו את זה יש כ-25% שירד לו המשקפיים.אח"כ הם חזרו שוב לרופאים שאמרו שהוא צריך מידה 6 וחצי ואמרנו להם מה שהפרופסור אמר והם אמרו בתגובה שאם נשים לו מידה 2וחצי המספר רק יעלה לו אשמח לדעת את דעתך בנושא. אשמח לדעת אם יש סיכוי שהמשקפיים ירדו לו ואם כן אז באיזה גיל סביר להניח?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים לתינוקק

הוספת תגובה

• משקפיים

פרופ` יאיר מורד
    18/06/2007

קשה לי לענות משום שאינני יודע מה המספר האמיתי של הילד. אם המספר שלו 5 בלבד לא הייתי עושה דבר בשלב זה. האם הלכתם לרופאים המומחים לילדים? לא כל פרופסור ידוע הוא מומחה לילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו