אחרי ניתוח פזילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח פזילה
    מרינה
    21/06/2007

ד"ר מורד שלום,

אני בת 28, עברתי ניתוח פזילה לפני כחודש ויש לי תופעה מאוד מוזרה. שבועיים אחרי הניתוח כאשר הנפיחות ואודם ירדו, שמתי לב שבאזור התפרים בחלק הפנימי של העין מופיע מין גוש ג'לי אדום יחסית גדול שמחובר לעין רק בחלק העליון שלו והשאר פשוט שוכב על העין (וגם ניכנס לי מדי פעם בין הריסים ואני מרגישה משיכות קלות ואי נוחות..). השאלה היא האם יש לי סיבה לדאוג או שזה אמור להשתפר לבד? מה זה יכול להיות?

תודה

מרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח פזילה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח

פרופ` יאיר מורד
    22/06/2007

ראשית כדי שהרופא שניתח יבדוק. לי זה נראה כמו רגישות מקומית לתפר שתחלוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת..

מרינה
    23/06/2007

ד"ר מורד תודה, הבעיה היא שהרופא שניתח אותי ( ד"ר נוימן ) בחופשה (אחרת לא הייתי מחפשת תשובה בפורום :-)). יחזור רק עוד שבועיים. גם הלכתי לרופא עיניים רגיל אתמול והממצא שלו הוא גרנולומה עם דלקת. אמר שחייבים להוציא שני תפרים אך הם עמוקים מדי והוא לא מוכן לגעת, רק נתן טיפות.

השאלה שלי האם זה בסדר לחקות שבועיים או שחייבים לטפל מהר? האם היית מוכן להתערב? ואם כן אז איך קובעים תור במרפאה שלך בהקדם האפשרי ?

תודה,

מרינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` יאיר מורד
    23/06/2007

טלפני 03-9413368 ובקשי להתקבל מיידית (תגידי שאני אישרתי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מרינה
    23/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו