מיקוד ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד ראיה
    מיקי
    26/09/2008

אני אם לילדה בת 5 הלומדת במסגרת גן שפה כחלק מהמעקב נתבקשנו לעבור בדיקה בנושא מיקוד ראיה . אשמח לקבל פרטים בנושא ואשמח לקבל את המצלותיכם על רופאים מומחים בתחום בירושלים תודה רבה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקוד ראיה

הוספת תגובה

• בדיקת מיקוד ראיה

ד''ר עידי מצר
    27/09/2008

בהדסה עין כרם יש רופאים מצויינים אשר עובדים גם בקופת חולים מכבי למיטב ידיעתי.
    בדיקת מיקוד ראיה בודקת דברים רבים כגון חדות ראיה, ראיית עומק, התמקדות, פזילה גלויה וסמויה ועוד. הדבר נעשה על ידי רופא עינים ילדים ולעתים הוא נעזר בטכנאית המתמחה באבחון בתחום זה הנקראת אורטופטיסטית.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזילה בעניים

איציק
    09/02/2009

שלום,אני יש לי תינוק בין שמונה חודשים לפעמים יישנם מצבים שהילד פוזל עם העין שמאל למעלה זה קורה מספר פעמים ביום,שהתינוק נמצא במצבים מסוימים על הרצפה שהוא זוחל ומביט למעלה העין בורחת ,האם אני צריך לדאוג,אם אפשר לקבל הסבר תודה,איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזילה כלפי מעלה

ד''ר עידי מצר
    09/02/2009

מדובר בפזילה שיכולה לנבוע ממספר גורמים ולהיות מולדת או נרכשת. מומלץ לבצע בדיקה מסודרת אצל רופא עיניים מומחה לפזילה.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו