מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקוד ראיהמיקי26/09/2008
אני אם לילדה בת 5 הלומדת במסגרת גן שפה כחלק מהמעקב נתבקשנו לעבור בדיקה בנושא מיקוד ראיה . אשמח לקבל פרטים בנושא ואשמח לקבל את המצלותיכם על רופאים מומחים בתחום בירושלים תודה רבה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מיקוד ראיה
ד''ר עידי מצר27/09/2008בהדסה עין כרם יש רופאים מצויינים אשר עובדים גם בקופת חולים מכבי למיטב ידיעתי.
בדיקת מיקוד ראיה בודקת דברים רבים כגון חדות ראיה, ראיית עומק, התמקדות, פזילה גלויה וסמויה ועוד. הדבר נעשה על ידי רופא עינים ילדים ולעתים הוא נעזר בטכנאית המתמחה באבחון בתחום זה הנקראת אורטופטיסטית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה בעניים
איציק09/02/2009שלום,אני יש לי תינוק בין שמונה חודשים לפעמים יישנם מצבים שהילד פוזל עם העין שמאל למעלה זה קורה מספר פעמים ביום,שהתינוק נמצא במצבים מסוימים על הרצפה שהוא זוחל ומביט למעלה העין בורחת ,האם אני צריך לדאוג,אם אפשר לקבל הסבר תודה,איציק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזילה כלפי מעלה
ד''ר עידי מצר09/02/2009מדובר בפזילה שיכולה לנבוע ממספר גורמים ולהיות מולדת או נרכשת. מומלץ לבצע בדיקה מסודרת אצל רופא עיניים מומחה לפזילה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)