מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיסים בעינייםרועי01/10/2008
שלום אני בן 14 לפני כמה חודשים העין שלי כל הזמן הייתה נסגרת והיו רואים הבדל בין גודל העיניים הלכתי לרופא עיניים הוא אמר שיש לי רסיסים בעיניים והביא לי מגבונים של ד"ר פישר והבעיה נעלמה כיום לאחר כמה חודשים עוד הפעם יש הבדל בין גודל העיניים שלי והעין טיפה נסגרת לי יש לציין שאותה עין נסגרה בשתי הפעמים גם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה אז שאלתי היא מה הבעיה האם זה עוד פעם רסיסים בעיניים? או שמה זה משהו אחר? ואם זה רסיסים בעיניים מה אפשר לעשות שזה לא יחזור על עצמו בפעם השלישית? בתודה רועי וסליחה על הטרחה ועל כל השאלות מחכה לתשובה חג שמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בגודל העיניים
ד''ר עידי מצר01/10/2008הסיבות להבדל בגודל העיניים רבות. חלקן נובע משינויים בעפעפים וחלקם מבעיות בעין עצמה. מהספור שלך עולה כי כנראה הבעיה אצלך היא דלקת בעפעפים. זה מצב היכול לחזור על עצמו. כדי להתייעץ עם רופא העיניים שלך לאחר שיבדוק אותך שוב. יתכן ויהיה צריך לנסות טיפול שונה או לחזור על הניקוי שבצעת בעבר ועזר כה יפה. בנתיים הייתי מציע לנקות את הריסים מהפרשות פעמיים ביום עם איי קר ולהגיע לרופא עיניים לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)