מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירושעידן17/10/2008
מה בוצע בניתוח הבא: LMR Resection up 1mm down 4mm עם הדגשה על החלק של up וdown שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` יאיר מורד17/10/2008מוטי
אולי תפרוס בפנינו את כל הספור וכל השאלות וכך נוכל לתת תשובה טובה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיפור
עידן18/10/2008עברתי לפני כ-10 ימים ניתוח שלישי לתיקון אקזוטרופיה, לאחר שניים בעבר (שניים רצופים האחרון לפני כשנתיים וחצי) שההצלחה בהם היתה מוגבלת. לפני הניתוח האחרון המצב היה של פזילה רק לקרוב xt=20. לרחוק כמעט ישר כמעט לגמרי אולי xt=1-2. עד כה הוחלשו הlr בצורה מקסימלית אני חושב, וה mr בצורה רצינית (הניתוחים בוצעו בשתי העיניים). אני מאד חושש מבריחה חוזרת לxt, במיוחד שלמיטב הבנתי ניתוח המצב הזה הוא בעל סיכויים מאד מוגבלים. תרגול לא עזר וגם משקפי פריזמה נוסו ולא היו פונקציונליות, ומכיוון שהפזילה היתה סמפטומטית הוחלט על ניתוח (עין אחת, אם אני לא טועה, 4 או 4 וחצי מ"מ) השאלות: א- האם אכן סיכויי ההצלחה מאד מוגבלים בטווח הארוך? ב- כעת אני במצב של אזו 16 לרחוק ו12 לקרוב, מה שלא מאפשר התאמת פריזמות ולכן כרגע אני עושה סגירות לסרוגין של 5 שעות ביום, עד שהפזילה תקטן לממדים שמאפשרים חיבור פריזמתי, האם התהליך נכון? ומהם הסיכויים שהcon et תהפוך לקבוע? ג- מה עושים במקרה כזה? ד- מה יהיה ניתן לעשות אם בכל זאת אחזור לxt? רב תודות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריזמות
פרופ` יאיר מורד18/10/2008לא מסכים שאתה כרגע לא מתאים לטיפול בפריזמות. נהפוך הוא, כרגע הטיפול בפריזמות מאוד חשוב ויכול בהחלט לעזור, במיוחד אם אתה סובל מכפל ראייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)