פירוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוש
    עידן
    17/10/2008

מה בוצע בניתוח הבא: LMR Resection up 1mm down 4mm עם הדגשה על החלק של up וdown שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוש

הוספת תגובה

• שאלות

פרופ` יאיר מורד
    17/10/2008

מוטי
    אולי תפרוס בפנינו את כל הספור וכל השאלות וכך נוכל לתת תשובה טובה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיפור

עידן
    18/10/2008

עברתי לפני כ-10 ימים ניתוח שלישי לתיקון אקזוטרופיה, לאחר שניים בעבר (שניים רצופים האחרון לפני כשנתיים וחצי) שההצלחה בהם היתה מוגבלת. לפני הניתוח האחרון המצב היה של פזילה רק לקרוב xt=20. לרחוק כמעט ישר כמעט לגמרי אולי xt=1-2. עד כה הוחלשו הlr בצורה מקסימלית אני חושב, וה mr בצורה רצינית (הניתוחים בוצעו בשתי העיניים). אני מאד חושש מבריחה חוזרת לxt, במיוחד שלמיטב הבנתי ניתוח המצב הזה הוא בעל סיכויים מאד מוגבלים. תרגול לא עזר וגם משקפי פריזמה נוסו ולא היו פונקציונליות, ומכיוון שהפזילה היתה סמפטומטית הוחלט על ניתוח (עין אחת, אם אני לא טועה, 4 או 4 וחצי מ"מ) השאלות: א- האם אכן סיכויי ההצלחה מאד מוגבלים בטווח הארוך? ב- כעת אני במצב של אזו 16 לרחוק ו12 לקרוב, מה שלא מאפשר התאמת פריזמות ולכן כרגע אני עושה סגירות לסרוגין של 5 שעות ביום, עד שהפזילה תקטן לממדים שמאפשרים חיבור פריזמתי, האם התהליך נכון? ומהם הסיכויים שהcon et תהפוך לקבוע? ג- מה עושים במקרה כזה? ד- מה יהיה ניתן לעשות אם בכל זאת אחזור לxt? רב תודות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריזמות

פרופ` יאיר מורד
    18/10/2008

לא מסכים שאתה כרגע לא מתאים לטיפול בפריזמות. נהפוך הוא, כרגע הטיפול בפריזמות מאוד חשוב ויכול בהחלט לעזור, במיוחד אם אתה סובל מכפל ראייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו