דלקת עיניים ויראלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים ויראלית
    פלורה
    28/10/2008

שלום, רציתי לשאול בנוגע לדלקת עיניים אצל בני בן ה10. לפני 6 ימים ראיתי שעין אחת שלו אדומה וקצת נפוחה באזור שמתחת לעין. פנינו לרופא והוא נתן טיפות ואמר שזו דלקת ויראלית. למחרת העין השנייה גם הייתה אדומה והמשכנו את הטיפול בשתיי העיניים. היום בבוקר הוא התעורר בלי אדמומיות בתוך עיניים אך עם נפיחות ואדמומיות גדולה באזורים שמתחת ומעל לשתיי העיניים. התייעצתי דרך הטלפון עם הרופא והוא אמר שתגובה כזאת יכולה להופיע בדלקת ויראלית ולחכות בסבלנות עד שזה יעבור, אבל אני לא שקטה בנושא וחוששת שהטיפות יכולות להוביל לתגובה אלרגית. הטיפות הן: דתאמיצין ואופלוקס. בנוסף, במשך תקופה זו בני מתלונן על כאבי ראש. האם זה יכול להיות קשור לדלקת? תודה מראש, מחכה לתשובה. פלורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עיניים ויראלית

הוספת תגובה

• דלקת

פרופ` יאיר מורד
    28/10/2008

אכן צודק הרופא ואולם אם הנפיחות מתגברת הייתי בכל זאת פונה אליו לבדיקה חוזרת. אלרגיה היא גם אפשרות הגיונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הבן שלי

מיכל
    01/02/2009

בן 5.5 עם דלקת ויראלית בעין. אני שמה לו דתאמיצין (שקיבלתי לעצמי בשבוע שעבר, כשלי הייתה אותה הדלקת) ועכשיו הוא מתלונן על כאבי ראש. מה עושים? האםזה תקין בכלל לתת לילד בן 5.5 טיפות שיש בהן סטרואידים? כמה טיפות נהוג לתת ביום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרואידים

פרופ` יאיר מורד
    04/02/2009

סטרואידים הם הטיפול המקובל לדלקת ואין בעייה ואולם יש צורך להיות בפיקוח רופא עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו