תיקון פזילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון פזילה
    מירב בן יאיר
    28/10/2008

ביתי בת 5 בגיל שנה וחצי עברה ניתוח קרניוסינוסטוזיס בעקבות דום לב, הופסק הניתוח והומשך בגיל שנתיים בגיל 4 לערך עברה ניתוח תיקון פזילה מכיון שיש לה הטיה של הראש ימינה בתקווה שתיישר את הראש , אך לשווא . אציין כי הילדה עברה את שלב הרטיות מגיל שנתיים וחצי בערך מרכיבה משקפיים (עין עצלה). (בסדרת בדיקות לבדוק אם יש איזו שהיא בעיה בצואר - הכל היה תקין. נואשתי מלנסות לפתור את הבעיה כי אין לי פיתרון אשמח להגיע לכל מקום כדי לפתור את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון פזילה

הוספת תגובה

• תיקון פזילה בשל הטיית ראש

ד''ר עידי מצר
    28/10/2008

כדאי להגיע למומחה לרפואת עיניים ילדים ופזילה לבדיקה מעמיקה וליעוץ לגבי אפשרויות טיפול. אני מניח שביתך הייתה כבר בטיפול ומעקב. כדאי לשאול את המנתח מה לדעתו צריך לעשות הלאה. ניתן כמובן לקבל חוות דעת שנייה ממומחה אחר בתחום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון פזילה וראיה

מירב בן יאיר
    30/10/2008

המנתח של ביתי אמר שאינו יודע למה הילדה עדיין מטה את הראש, כמו כן הפנה אותו לשלול בעיה בצואר, מה שעשינו ויצא שהכל תקין, אשמח אם תוכל להפנות אותי למומחה מצויין שאוכל להיעזר בו לא חשוב אפילו אם זה פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיית ראש

פרופ` יאיר מורד
    02/11/2008

אני הייתי פונה לחוו"ד נוספת אצל רופא עיניים לילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו