מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון פזילהמירב בן יאיר28/10/2008
ביתי בת 5 בגיל שנה וחצי עברה ניתוח קרניוסינוסטוזיס בעקבות דום לב, הופסק הניתוח והומשך בגיל שנתיים בגיל 4 לערך עברה ניתוח תיקון פזילה מכיון שיש לה הטיה של הראש ימינה בתקווה שתיישר את הראש , אך לשווא . אציין כי הילדה עברה את שלב הרטיות מגיל שנתיים וחצי בערך מרכיבה משקפיים (עין עצלה). (בסדרת בדיקות לבדוק אם יש איזו שהיא בעיה בצואר - הכל היה תקין. נואשתי מלנסות לפתור את הבעיה כי אין לי פיתרון אשמח להגיע לכל מקום כדי לפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון פזילה בשל הטיית ראש
ד''ר עידי מצר28/10/2008כדאי להגיע למומחה לרפואת עיניים ילדים ופזילה לבדיקה מעמיקה וליעוץ לגבי אפשרויות טיפול. אני מניח שביתך הייתה כבר בטיפול ומעקב. כדאי לשאול את המנתח מה לדעתו צריך לעשות הלאה. ניתן כמובן לקבל חוות דעת שנייה ממומחה אחר בתחום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון פזילה וראיה
מירב בן יאיר30/10/2008המנתח של ביתי אמר שאינו יודע למה הילדה עדיין מטה את הראש, כמו כן הפנה אותו לשלול בעיה בצואר, מה שעשינו ויצא שהכל תקין, אשמח אם תוכל להפנות אותי למומחה מצויין שאוכל להיעזר בו לא חשוב אפילו אם זה פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיית ראש
פרופ` יאיר מורד02/11/2008אני הייתי פונה לחוו"ד נוספת אצל רופא עיניים לילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)