ניתוח לייזר-באיזה גיל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לייזר-באיזה גיל?
    שרון,19
    11/03/2007

שלום,אני מרכיבה עדשות רכות במשך משהו כמו שנתיים...ולפני כן הייתי הולכת רק עם משקפיים...המספר שלי לא גבוה...משהו בסיבובת ה2,3...ויש לי עין אחת עם צילינדר.לפני שובע נבדקתי אצל רופא עיניים כי תמיד מופיעה לי רגישות אחרי שימוש בעדשות.הרופא אמר לי להמנע מהעדשות ולא להרכיב אותן והביא לי טיפות עיניים שמכילות סטרואידים.לי,כנערה מפריע ללכת עם משקפיים.אבא שלי עשה ניתוח לייזר בעיניים והוא מאוד מרוצה.השאלה שלי היא האם יש הגבלה לגיל שבו אפשר לעשות ניתוח ליזר.אני בת 18,ולא מתכוונת ללכת לצה''ל,אני עושה שירות לאומי,אז זה לא אמור להפריע.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לייזר-באיזה גיל?

הוספת תגובה

• לייזר

פרופ` יאיר מורד
    15/03/2007

אפשר לעשות ניתוח לייזר בגיל 18. השאלה היחידה היא - האם המספר יציב או שהוא נוטה השתנות עדיין. אם אינו יציב יש צורך לחכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל....

שרון,19
    18/03/2007

אבל כמה זמן צריך לחכות ולראות שהמספר הוא סטטי? האם באמת יש מצב שהמספר ישאר כמו שהוא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו